Berbec

Sunteti plin de insufletire, pe care trebuie insa sa o gestionati atent. Nu cautati dusmani si adversari, trebuie sa cautati ceva foarte greu de facut. Pentru concursuri, ziua este plina de neprevazut. Castiga cel care este mai bine pregatit. Sporeste influenta dumneavoastra asupra celor din jur. Pe plan sentimental este insa o zi a surprizelor, mai mult sau mai putin placute.

Taur

Persoanele pe care le cunoasteti astazi va pot oferi o relatie trainica si de durata. Aveti grija de imaginea dumneavoastra. Aveti multe planuri pentru astazi, de la reamenajarea casei, la ideea de reconstructie a Universului. Unele idei sunt chiar impresionante, dar oricum nu aveti timpul necesar.

Gemeni

O zi buna pentru asimilarea de noi cunostinte, pentru analiza, comparatii. In plan sentimental, relatiile sunt amenintate de un exces de emotii. Daca priviti lucrurile doar din perspectiva materiala, totul va merge struna. Nu va laudati insa. Incercati sa anticipati miscarile celorlalti, sa analizati schimbarile si sa gasiti avantaje in orice circumstante.

Rac

Sunteti in cautare de aventura. Este ziua cand sunt posibile tot felul de surprize. In viata personala asteptati cu incordare initiative din partea partenerilor, dar ceva s-a rupt si este mai bine sa coborati stacheta pretentiilor. Depinde numai de dumneavoastra ca relatia sa dureze.

Leu

Surprize, vesti bune, primiti un raspuns asteptat de multa vreme, un cadou. Nu este chiar ceea ce v-ati propus, dar e bine. Astazi e posibil sa nu va ajunga rabdarea, intelepciune si prudenta. Dansati mai repede decat ritmul muzicii. Optati in favoarea unor ocupatii neobisnuite. Multe vor depinde, astazi, de reactia dumneavoastra, de intuitie.
Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.