Şeful Poliţiei Capitalei, Viorel Vasile, a fost schimbat din funcţie. Decizia a fost luată de ministrul de Interne, Gabriel Berca, după atacul din Dorobanţi, potrivit Realitatea.net.

Viorel Vasile era şef al Poliţiei Capitalei de mai puţin de un an.
Agentul Gheorghe Vlădan, angajat al Policlinicii MAI, a deschis focul, luni, în incinta unui coafor din zona Perla, cu un pistol Glock pentru care avea permis. Una dintre cele două femei ucise era soţia atacatorului, coafeză în salonul unde s-a produs masacrul. Soţii Vlădan se aflau în proces de divorţ.

Vlădan are 53 de ani şi este angajat ca şofer la Policlinica MAI.

Integral pe România LiberăComentarii

eutpadnbxon AR4o3S roteakayorki, [url=http://uixdovayoltq.com/]uixdovayoltq[/url], [link=http://uqfybssgtqbl.com/]uqfybssgtqbl[/link], http://xeoreoutzsli.com/

16 aprilie 2012 13:14

dpkqkdywezs kQ8mXX , [url=http://yyjgsuoatwmw.com/]yyjgsuoatwmw[/url], [link=http://irzrmbxgijid.com/]irzrmbxgijid[/link], http://zznpaaydufof.com/

19 martie 2012 4:20

argdsm 92jrCe icuuhthwhnfl

18 martie 2012 9:32

ezkjjzqr fyO7fz nsfefehcffqv

16 martie 2012 13:27

Amany Okay I'm convncied. Let's put it to action.

16 martie 2012 4:02

mariah Sigur ca nu e vinovat seful politiei de aceasta crima, dar el isi asuma rolul reprezentarii. Exista aceste riscuri pentru cei care vor puterea, dar ne-am dezobisnuit cu pedepsele pentru sefi, din moment ce pana acum prea putini au platit pentru greselile facute de ei sau subordonati! Am ajuns sa contestam cand se iau astfel de masuri.

7 martie 2012 15:04

Dorel Dupa depunerea sesizarii la Sec. 14 politie , a doua zi trebuia retrasa arma de la Gh. Vladean , avind in vedere si antecedentele sale cu unchiul sau . Ar trebui destituiti cei care aveau atributiile de rezolvare ale sesizarii depuse si nu sa fie destituit seful Politiei Capitalei ! Aici se vede lipsa totala de incompetenta a celor care au hotarit destituirea sefului Politiei Capitalei .

7 martie 2012 11:25

Papa O reactie absolut tembela a noului guvern. Ce are sula cu prefectura? Mai rau: ce are sa faca noul sef al politiei? Are sa puna sa fie arestat preventiv fiecare barbat reclamat de câte o pupaza care se simte (eventual cu musa pre caciula fiind) "amenintata" de respectivul?

7 martie 2012 10:39

cristi Rusine celor cu mustar la gura care-si cara demnitatea in galeti

7 martie 2012 10:25

cristi Dupa acest mod de gandire ar trebui si ministru de interne sa-si dea demisia . Este ca si cum sotia violatorului, sa fie si ea arestata ca fiind vinovata ca nu ia oferit sex sotului la timp !!!!!

7 martie 2012 10:23

gh. popescu are dreptate elena , ACEL AGENT CARE A PRIMIT CEREREA , ACEL SEF CARE A TINUT RECLAMATIA IN MAPA , poate din interes , poate din prostie , poate din neglijenta - astia doi trebuiau dati afara a doua zi , fara nici o comisie de ancheta . ca Vladan nu a facut cererere la vreo comisie sa-i intrebe daca " va impusca acei oameni sau nu . prea ne-am obisnuim sa toleram prostia si incompetenta din cauza carora mor copii , tineri si batrani . si ei , in loc , macar , sa ramana fara loc de munca , sunt scosi nevinovati sau sanctionati cu 5% - cum a fost cazul doctorilor care " AU OMORAT RECENT FETITA MUSCATA DE CAINE " !!

7 martie 2012 10:09

elena De ce seful Politiei? vreti sa cred ca trebuia sa stie despre fiecare angajat in parte? sau vreti sa cred ca trebuia sa stie despre toate cazurile nerezolvate din sectii? daca trebuie cineva destituit eu cred ca trebuie agentul care n-a rezolvat sesizarea facuta de sotia criminalului. Acest agent a lasat prea mult timp sa treaca pana sa "rezolve" sesizarea femeii. Acest timp a fost fatal pentru cele 2 femei.

7 martie 2012 9:59

ADI DE CE DUMNEZEU TREBUIE SA TRAGA O GRAMADA DE OAMENI DIN CAUZA DOBITOCULUI ALUIA CARE A TRAS CU PISTOLUL? DACA DOBITOCU ALA NU A AVUT DISCERNAMINT SI A LUATO RAZNA NU TREBUIE SA SUFERE O GRAMADA DE OAMENI DIN CAUZA LUI . SA SE DUCA DRACU LA PUSCARIE SI SA-SI POARTE CRUCEA DACA AFOST BOU .

7 martie 2012 9:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.