Jurnalistul continuă atacul la adresa lui Şerban Huidu, despre care spune că este nesimţit.

Radu Banciu este foarte dur cu "Cârcotaşul" şi precizează că nu vrea să fie numit coleg de breaslă cu un om "cu jumătate de creier", care "nu mai era în stare de nimic după accidentul de la schi".

"Când voi omorî şi eu trei oameni, atunci vom fi colegi de breaslă. E un nesimţit", a spus Banciu. Realizatorul de televiziune crede că Huidu a decis să se retragă din viaţa publică pentru a se asigura că scapă de o eventuală pedeapsă cu închisoarea. "Decât să faci 6 ani de puşcărie, mai bine îţi ceri iertare", a mai declarat Radu Banciu.Acesta crede că Huidu a dat dovadă de iresponsabilitate crasă când s-a urcat la volan "cu jumătate de creier", cu întreaga familie în maşină.

Integral pe CancanComentarii

diana cine esti tu?!

27 octombrie 2011 15:24

M De parca n-ati stii, sau de parca ar fi primadata cand un neica nimeni incearca sa iasa in evidenta vorbind de rau pe cineva cunoscut, iar in cazul asta, lovind pe cineva cazut deja la pamant. Huidu trebuie judecat ca ORICE alt cetatean. Punct. Despre cati alti cetateni care au provocat accidente s-a mai scis si vorbit atat??? Viata lui publica, tot ce a reusit sa faca in cariera de aproape 20 de ani de radio si tv s-a dus pe apa sambetei intr-o fractiune de secunda. Oricata consiliere ar primi si oricat timp ar trece, Huidu va ramane marcat pe viata de acest accident nenorocit. Oameni ca "neia jeg fara talent" care se napustesc sa latre doar-doar i-o baga cineva si pe ei in seama si le-o arunca un ciolan, ar trebui sa isi linga oscioru` ala pe care il au, si sa isi vada de treaba, nu de alta dar s-ar putea totusi sa fie bagati in seama si sa ramana si fara oscior...

26 octombrie 2011 13:20

MARIUS E DREPT CA TREBUIE SA PLATEASCA HUIDU,DAR NU CRED TREBUIE SA FIM ASA DE DURI,DE-AIA SE NUMESTE ACCIDENT!!!A FOST ACCIDENT!!!IAR BANCIU ASTA ANONIM,CARE CITESTE NISTE ZIARE LA O OARECARE EMISIUNE,VORBESTE ORICUM CA UN TARAN.....ASCULTATI CE DICTIE ARE SI PRONUNTIE,PARCA ARE VATA IN GURA!!!

26 octombrie 2011 12:50

ADRIANA EL ARE JUMATATE DE CREIER,DAR TU NU AI DELOC....

25 octombrie 2011 23:44

flo il credeam baiat istet pe GHIVECI asta, numai ca se pare ca nu e asa. asta nu inseamna ca ce a facut Huidu este normal, din pacate el va trebui sa plateasca pt cele 3 vieti si cu asta basta, altfel vorbim dejaba. si basta.

25 octombrie 2011 22:00

Dionisie ??????????????????????????????????? De HUIDU a auzit o tara intreaga - ca de bine ca de rau ...... asta e... Da cine este acest CACA MACA banciu? Cu cine se viseaza el coleg??? Mare e gradina fratilor!

25 octombrie 2011 20:42

Cristiana Esti un cretin banciule. Nu ai nici un drept sa judeci. Nu se stie niciodata cand ti se poate intampla o nenorocire ca asta. Tu chiar crezi ca Serban a vrut sa omoare pe cineva?

25 octombrie 2011 17:37

Shuli Când voi omorî şi eu trei oameni..." - Fii atent cu vorbele, domnule Banciu. Nu sfida soarta. Huidu este responsabil pentru accindent insa a-l denigra in acest fel si in aceste momente este foarte urat. Mai bine zi "Doamne fereste" sa nu ajungi vreodata in aceeasi situatie. Foarte urata atitudine ai, domnule Banciu.

25 octombrie 2011 16:57

cititor si privitor Tv. Nu inteleg. Nu pot intelege si basta !Cum poate un post de televiziune, care se crede serios , sa acorde spatiu de emisie acestui mocofan de Banciu.Nu are nici haz, nu are nici logica in ceeace debiteaza, in general e dezlanat complect ,neavand nici cap nici coada. E o catastrofa ! Bi Tv, nu va uitati la emisiunile lui? Nici noi nu ne mai uitam decat o singura si ultima data.

25 octombrie 2011 15:56

nastywoman Cine este Radu Banciu ? Sigur un nesimtit! Cat despre creier, macar Huidu a avut odata!

25 octombrie 2011 13:51

maria Radu Banciu, tu te-ai nascut cu jumatate de creier...mai bine taceai ...

25 octombrie 2011 13:19

sori decat sa-i dea 7 ani cu suspendare ,mai bine sa fac 6 luni inchisoare.Trebuie date exemple ,poate,poate se vor mai potoli astia cu masinile de teren , din fata caruia TREBUIE sa te dai la o parte.

25 octombrie 2011 13:13

O proasta Nene, mai bine taci in banca ta.Sa te fereasca Dumnezeu, dar dupa cum vorbesti, cred ca nu ai asa ceva.

25 octombrie 2011 13:04

don Eu,are dreptate,penibil! Orice conducator auto poate fi intro situatie similara din varii motive sau poate tu STII ceva , o fi facuto intentionat....

25 octombrie 2011 12:41

anca sa te fereasca bunul Dumnezeu banciule. IN VORBELE TALE MAI MULT SUNA INVIDIA SI RAUTATEA

25 octombrie 2011 12:35

EU PENIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TU NU CONDUCI MASINA????? ORICAND ,ORICINE POATE FI IN ACEASTA SITUATIE.....

25 octombrie 2011 12:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.