Cei patru noi miniștri din Cabinetul Cioloș depun, joi seara, jurământul de credință, în faţa preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Marți, premierul Dacian Cioloş a dispus eliberarea din funcţie a ministrului Comunicaţiilor, ministrului Transporturilor, a ministrului pentru românii de pretutindeni şi ministrul Educaţiei.

Noile propuneri ale premierului sunt: prof. univ. dr. Mircea Dumitru este propus pentru portofoliul de Ministru al Educației Naționale și Cercetării Științifice; Petru Sorin Bușe - pentru portofoliul de Ministru al Transporturilor; Maria Ligor - pentru portofoliul de Ministru Delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni; portofoliul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională va fi preluat interimar de şeful Cancelariei Primului-Ministrului, domnul Dragoș Tudorache.Integral pe România LiberăComentarii

Noul ministru al invatamantului va continua discreditarea serviciilor si oamenilor sai ? Dl fost ministru al invatamantului a fost schimbat,ne-a declarat dl prim,ca nu a rezolvat rapid problema plagiatelor.Citeste problema cu dl P.Domnia sa a format o echipa din provincie,din oameni necunoscuti opiniei publice,dar toba de carte.Un singur lucru nu au stiut marii privinciali ca, avem o constitutie care , la art15,al 2,vorbeste de principiul neretroactivitatii legii.Adica problema plagiatului dlui P. a fost solutionata demult si reluarea ei de catre ministrii care vin greu si pleaca usor ,nu poate fi facuta prin legi cu fata spre trecut.Si-apoi, se deschide cutia Pandorei,ca presa nu este numai de dreapta si scormoneste si la lucrarea sefei de la DNA,la cea a adjunctului Procurorului General,la lucrarea Ministrului de Interne,si ,cu bataie mai lunga,la scoala doctorala a serviciilor,care inobila cu diplome pe mai deveniti mari ai tarii.Ce faceti,domnilor,revolutii de palat ? Schmbati oameni cu provincia ? Ca un plagiator nu poate conduce o tara,nu-i asa ?.Cutia Pandorei merge departe,si noul ministru cred ca a invatat lectia,ca nu poti solutiona un caz singular decat daca presa tace Solutionare tuturor cazurilor. frige.Pana la os,ca nu de lovituri de stat avem nevoie ! Date pe la spate.de revolutionarii statului de drept !

7 iulie 2016 13:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.