Circulația rutieră va fi restricționată sâmbătă pentru buna desfășurare a unui marș organizat de Asociația Accept pe șos. Kiseleff, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere București.
Marșul va avea loc în intervalul orar 15,00 — 19,45, astfel: între orele 15,30 — 16,30, adunarea participanților la intrarea pe șos. Kiseleff dinspre Piața Arcului de Triumf către Piața Victoriei; între orele 16,30 — 17,00, alocuțiuni la locul de adunare; între orele 17,00 — 18,00, marș pe traseul: locul de adunare sus menționat — șos. Kiseleff până la alveolele de pe șos. Kiseleff. Rutele ocolitoare indicate sunt: Piața Arcului de Triumf — Piața Charles de Gaulle — bd. Aviatorilor — Piața Victoriei; Piața Presei Libere — Piața Montreal — bd. Mărăști — bd. Mareșal Averescu — bd. Ion Mihalache — Piața Victoriei.Integral pe AgerpresComentarii

v Bai homosexualilor si ce deviationisti sexuali mai sinteti, faceti ce vreti in casa unul de acord cu celalalt, dar nu cautati sa raspinditi viciile voastre si sa aveti diverse pretentii. Din rindul vostru sint si violatorii de minori, care cer dreptul sa faca violuri in grup si in public? "Sa ceara" drepturi sa nu fie incarcerati si hotii (ca asa s-au nascut) ei si cred ca mai pot sa ceara "drepturi" si altii care sint condamnati de societate. Ba mai mult "propun" ca fiecare sa faca ce vrea sa fie desfiintate toate legile, ca sint foarte multi cu diverse apucaturi care se simt "discriminati"

26 iunie 2016 15:17

reporter CAt timp minoritarii imi impun tzatze si buci dezvelite pe bulevarde pt a-mi solicita legalizarea unor apucaturi de fief, de dragul UE-ului in disolutzie tocmai datorita imoralitatzii, sa am pardon!!! Ce fac aia de la Accept. Mozaiq, Asue, SRA etzc in intimitatea lor, nu intereseaza NATIUNI! E o chestiune de fief, un hobby personal si ATAT!!!! Copii nu fac, ca nu au cum. Deci NU AU VOIE NICI SA INFIEZE!!!! Nu produci, nu consumi!!!! Linge ce vreei, cat vrei, cum vrei in intimitatea ta, nu pe bulevard!!!!

25 iunie 2016 22:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.