Ar trebui să spunem mai des și cu voce mai tare că școala românească e profundă, cu profesori extraordinari și șansa de a avea copii frumoși, a declarat Ministrul Educației, Adrian Curaj, la festivitatea de premiere a celei de-a XIII-a ediții a Competiției Naționale "Școală Europeană".

"E pentru prima dată când particip la premierea excelenței în zona celor care fac și implementează proiecte europene, de școală europeană. (...) Îi învățăm pe copiii noștri, prin școală și educație, să fie liberi, să înțeleagă, să poată să se integreze, să accepte diversitatea și, mai ales, să aibă șansa de a duce prin lume ceva ce noi avem de multă vreme — multiculturalismul. (...)Integral pe Curierul NationalComentarii

Academia de Politie Profunda in prostie nea Curaj. Scolile sunt pline cu profesori tampiti. Trageau de un 5 in facultate in alea de cacat iar acum sunt profesori universitari ba chiar scriu carti . tratate.

17 iunie 2016 18:52

mihai a baut nenea ceva? a fumat? il invit la scoala fiicei mele sa vada ce profunda e..nu mai vorbesc de doctorate ... deep nu gluma.

17 iunie 2016 18:14

solo A avea cativa copii frumosi si destepti nu inseamna nici pe departe ca scoala romaneasca e profunda. Luand insa masa de elevi ( tot v-a placut sa masificati invatamantul, in loc sa-l diversificati) este o tristete fara seaman. D-voastra nu stiti ca 42% dintre romanii care stiu sa citeasca nu inteleg ce citesc?

17 iunie 2016 18:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.