Premierul Dacian Cioloș i-a cerut vicepremierului Vasile Dîncu să coordoneze culegerea de informații privind efectele produse de inundații în diferite regiuni ale țării, astfel încât Guvernul să poată acționa în cel mai scurt timp în sprijinul persoanelor sau comunităților afectate.

"Am cerut domnului vicepremier Dîncu să coordoneze culegerea informațiilor privind impactul pe care inundațiile l-au avut, în ultimele săptămâni, în diferite regiuni din țară, să coordoneze această activitate împreună cu Ministerul de Interne și cu toate celelalte ministere, care au atribuții în acest domeniu, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, să putem finaliza aceste evaluări și să avem datele necesare care să ne permită să luăm măsuri la nivelul Guvernului, pentru a sprijini acele persoane sau comunități locale, care au fost afectate de inundații", a declarat Dacian Cioloș, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.Integral pe AgerpresComentarii

Mesterul Rusine dle. Prim Ministru, oameni aceia au suferit fara ajutor, va treziti tirziu in urma razboiului multi viteji se arata. Nu de bani au dus lipsa acei sinistrati ci de ajutor de moment. si multa intelegere.

16 iunie 2016 23:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.