Copreședintele PNL Alina Gorghiu cataloghează drept fantasmagorică ideea privind organizarea de alegeri anticipate. "Nimeni nu a acceptat ideea de anticipate când spuneam că este singura soluție legitimă și curată pentru scena politică din România. (...) Astăzi nu am fi avut un Guvern tehnocrat, ci am fi avut un Guvern politic susținut de o majoritate în Parlament, indiferent care ar fi fost majoritatea respectivă, însă la alegeri anticipate știți că nu se putea ajunge decât ca urmare a unei proceduri parlamentare destul de alambicate. Cum PSD nu a fost de acord acum șapte-opt luni de zile, mi se pare fantasmagoric că astăzi, cu câteva luni înainte de alegerile la termen, vrea domnul Dragnea alegeri anticipate. Unu — pentru că nu mai ai timp să realizezi aceste alegeri anticipate, doi — pentru că ar fi, știți cum se numește ce vrea domnul Dragnea? Niște alegeri anticipate la termen", a afirmat Gorghiu, luni seară.Integral pe AgerpresComentarii

carmen Niet..nu se numeste " fantasmagorie" e rationament., Dl Dragnea stie ca daca pana atunci primarii alesi nu fac nimic pentru alegatori, va pierde la alegerile din toamna. Asa cum in cateva luni a pierdut si guvernul de tehnocrati.

14 iunie 2016 7:42

Nicolae T Cred ca s-ar impune alegeri anticipata si numai pentru faptul ca cei 588 de parlamentari n-ar mai beneficia de pensie speciala caci n-au un mandat intreg.

14 iunie 2016 3:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.