Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca transportul public de suprafata din Bucuresti va deveni gratuit dupa indeplinirea catorva conditii esentiale.

"Pasii sunt urmatorii: banda proprie pentru autobuzele RATB, taxi si salvari/pompieri, completarea flotei regiei cu inca minimum 300 autobuze - cele care acum exista dar nu au piese -, continuarea procesului de transformare a regiei in societate comerciala a municipalitatii pentru a putea atrage fonduri europene necesare modernizarii, curatenie in autobuze, siguranta calatorilor, aer conditionat vara, gratuitate, pentru inceput, inainte si dupa varfurile orare de trafic", declara Firea intr-un comunicat de presa.

Ea precizeaza ca va aplica aceste masuri "intr-un timp rezonabil".Integral pe HotnewsComentarii

COMUNISTU' Domnule Marius Ivanescu- Nu cred ca voi apuca sa calatoresc gratis, ca nu sunt bucurestean, De altfel, fara a supara pe cineva, orasul acesta nu-mi place. Eu sunt provincial, obisnuit cu localitati mai mici, la malul marii.Macar asa nu sunt nevoit sa suport superpoluarea din Bucuresti. Cat priveste "aliasul", l-am ales de mult, in spirit de fronda fata de cei prost crescuti, care nu pot sa-si exprime o opinie sau un crez, fara a jugni, a injura si a se crede superiori, detinatori ai adevarului absolut ,cei care, nu accepta ca pot exista si alte opuse cu ale lor. Principiul democratiei presupune ca fiecare persoana sa aiba o parere si fiecare parere sa fie impartasita de una sau mai multe persoane.Parerile care intrunesc majoritatea sa fie cele puse in aplicare, dar fara ca minoritatea sa se supere sau sa carcotesca.Am vazut aceasta la americani, nu la ei acasa, ca n-am posibilitatea material sa calatoresc pana acolo, dar pe la stirile prezentate la televiziune. Am vazut ca, dupa terminarea alegerilor,invinsul da mana cu invingatorul, fara ranchiuna.Sunt de acord cu afirmatia Dvs , privitoarea oamenii care tac si fac. Dar , deocamdata , Dna Firea va avea posibilitatea "sa faca",incepand de luni. Daca dupa o perioada de timp, de bun simt, nu se apuca sa-si realizeze cele propuse, atunci cu siguranta veti avea tot dreptul sa fiti critic. Va multumesc ptr timpul acordat.

10 iunie 2016 15:17

COMUNISTU' Domnule Marius Ivanescu si in justitie se foloseste temenul de rezonabil, fara sa avem siguranta ca, cineva, pe baza unei acuzatii "rezonabile" se dovedeste a fi vinovat si daca nu este, nu raspunde nimeni. Asa si la D-na Fire, daca se face in mandatul ei, bine, daca nu , nu. N-a fost timpul "rezonabil" si se poate amana in madatele urmatoare. Rezonabil, nu-i asa? Ptr Dna/Dra Rodica Enache - simt la Dvs multa frustrare. E dreptul Dvs , dar ar fi corect ca si Dvs sa fiti "REZONABILA". Dupa cate stiu eu, D-na Firea, va lua in primire Primaria capitalei abia in 13.06.2016. Ce-ar putea sa faca astazi , 10.06.2016 , cand comentati Dvs?! Dupa cum sesizez eu, Dvs deja calatoriti in viitor si stiti de azi ceea ce va face sau nu va face primarita peste 3 zile. Nu este "REZONABIL". Va multumesc ca ati avut rabdarea de a citi comentariul meu.

10 iunie 2016 13:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.