Candidata Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, miercuri dimineața, că nu va renunța la inițiativa privind renumărarea voturilor, potrivit Digi24.

„Vom contesta la Biroul Electoral Central decizia luată la nivelul Biroului Electoral de Sector”, a declarat ea la RFI.

Totodată, candidata USB susţine că, în funcţie de soluţia pe care o va da BEC, este pregătită să meargă chiar mai departe: „Eu sunt convinsă că Biroul Electoral Central va înţelege interesul şi necesitatea de a lămuri lucrurile”, a adăugat Clotilde Armand.Integral pe România LiberăComentarii

COMUNISTU' Draga Clotilde, vii dintr-o tara in care , s-au pus bazele democratiei acum 200 de ani (14.07.1789 ) si s-au facut auzite Drepturile Omului (26.08.1789).De aceea cred ca stii fff bine ce este aceea , o lupta politica, cum si cat de onest se duce ( vezi acuza adusa liderului tau de partid, Nicusor Dan, de continuarea a campaniei electorale dupa data limita). Aceasta fiind situatia, cred ca este bine si necesar sa-ti ceri drepturile , respectiv renumararea voturilor, dar sa nu insisti la nesfarsit. Desi sunt votant PSD , de altfel vezi si "nick-ul"pe care l-am ales, mi-ar fi placut sa castigi si asta pentru diversitate si europenism ( tu - frantuzoaica , primar intr-un sector din capitala romaneasca). Sfatul meu, in virtutea clamatei democratii ar fi ca , daca si dupa renumararea voturilor , nu ai castigat fotolilu de primar, desi-ti doresc sa castigi, sa feliciti pe castigator, sa accepti votul si sa te canalizezi pe votul din toamna.Si , in masura puterilor tale, sa iei parte si sa actionezi pentru electoratul roman, indiferent de culoare politica. Cred ca este necesar sa urmam exemplul americanilor ( nu-mi plac americanii) care, dupa terminarea alegerilor, castigatorul si invinsul isi dau mana, pentru a actiona in interesul alegatorilor .

8 iunie 2016 14:20

Pute Clotilde esti draguta dar sper sa fii si isteata ca te apuca contestand si alegerile parlamentare.Se da mana se felicita adversarul si se pregateste miscarea urmatoare ,deja carcotasenia asta prelungita iti face rau si tie si lui Nicusor,astea nu sunt cai de castig !!

8 iunie 2016 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.