Noul primar Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi seară, că va face totul pentru ca transportul public de suprafață din București să fie gratuit.

Gabriela Firea a făcut o declaraţie total neaşteptată:

”Am vorbit cu specialiști și am făcut un calcul de oportunitate și am decis că se poate face. E vorba doar despre RATB, nu și metroul, acesta aparține de Ministerul Transporturilor. E un plan economic ce poate fi aplicat".

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

soacrates in multe orase europene este transportul gratuit, acest fapt aduce numai avantaje locuitorilor dar sint multi prosti pe lumea asta care nu gandesc! multi prosti!

8 iunie 2016 16:03

@ gica,contra dupa modul in care (nu) gandesti si dupa modul in care postezi as zice ca tu esti un parazit

8 iunie 2016 16:00

robert In loc sa se asigure ca este aer conditionat , curatenie, siguranta in autobuze face opusul. problema nu era pretul.

8 iunie 2016 10:48

miky Idiota asta nu stie c'è vb,, uitati idiotilor c'è parasuta ati ales prima ,,cum poti sa spui asemenea minciuni ,este imposibil acest lucru ,,cine suporta cheltuelile cu salari la personal,combustibile,reparatile autobuzelor,,,ea cu Pandele din bani din spaga care o iau?,,

8 iunie 2016 9:57

gica,contra Autobuzele RATB vor deveni "dormitoarele" si locurile de cersit ale oamenilor strazii !Intr-un Bucuresti unde s-au strans toti parazitii tarii nu se poate aplica o asemenea masura populista Deci din impozitele si taxele tuturor bucurestenilor se vor plati plimbarile parazitilor

8 iunie 2016 5:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.