Preşedintele PSD a anunţat că l-a acţionat în judecată pe Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, dar şi cotidianul Evenimentul Zilei, conform pesurse.ro.

Victor Ponta declară că face acest gest ca urmare a campaniilor murdare declanşate de şeful ANAF prin intermediul celor de la Evenimentul Zilei. "Am depus actiuni juridice impotriva autorilor – la Parchetul General pentru Blejnar (deoarece acesta ocupa o functie publica si a comis in mod repetat infractiunile de abuz in serviciu si denunt calomnios, sanctionate de Codul Penal) si la instanta civila contra celor de la Evenimentul Zilei. Termenele de judecata sigur sunt undeva in toamna, dar nu ma grabesc."

În sprijinul său Victor Ponta invocă un raport al ANI care recunoaşte că toate acuzaţiile care i-au fost aduse nu sunt întemeiate.

"Pe tot parcursul anului 2011, seful ANAF (prin intermediul, logic, al celor de la Evenimentul Zilei) a dus o adevarata campanie de discreditare a mea pe tema presupuselor sponsorizari ilegale pe care le-as fi primit ca sa particip la raliuri. Nu stiu daca a facut acest lucru la solicitarea directa a Presedintelui Basescu sau din exces de zel, nu stiu cat este prostie si cat ticalosie, nici nu conteaza – si una si alta se platesc! Vorbesc despre un personaj care a mintit in ceea ce ma priveste, a facut abuz in serviciu, a facut presiuni si s-a implicat politic desi este un inalt functionar public. Ceea ce i se pregateste in aceste zile lui Crin Antonescu este absolut similar, personajele si media implicate la fel, sunt convins ca si finalul va fi identic", arată preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o postare pe blogul personal .


Comentarii

aaaa nelu@iar ai venit la mancat kakat??????????????????

4 martie 2012 21:04

Traian Basescu fane, imi placi enorm. te-as fute in cur nonstop

4 martie 2012 20:27

fane stau si ma intreb, cum a ajuns ilie sirbu, dupa ce a facut studii de doctorat la strassbourg , in 1973 , sa fie economist la patriarhia banatului. acolo a facut si actualul mitropolit . deci ponta , ai neamuri pe la secu. mai povesteste ponta cum lai scapat pe elan schwartzenberg de o acuzatie de inselaciune de 20 mil dolari unor firme din uk. asa ai ajuns sus.

4 martie 2012 18:22

@Adi Minciuna Nu sunt nici pe departe fan Ponta, dar, pentru ceea ce faci tu, iti meriti pe deplin last name-ul. Adica "Minciuna". Sigur, bogatia lui taica socru ma face si pe mine sa ridic din sprancene, dar, pentru a acuza, mai trebuie si dovezi. Deocandata, ANI pare sa-i dea dreptate lui Ponta, desi nu cred ca face acest lucru cu vreo placere deosebita. Ba dimpotriva. Ca urmare balmajeala ta din aceasta postare are un iz staruitor de porcarie proprie pedeleprelor.

4 martie 2012 16:33

nelu Eu am mai scris că în fiecare zi se autodepășesc .Mă tontule așa înțelegi tu lupta politică ?.Păi bravo .Însă noi ce să credem despre psd cînd sau opus ca averile ilicite să fie confiscate .Însă mă rog ,vrei să te victimizezi însă și lucrul ăsta îl faci prost .

4 martie 2012 16:29

Adi Minciună Ponta și socrul Sârbu- fost popă securist!!! sunt tulburați de adevăruri despre banii ce-i obțin pe șest. Ponta mimează indignarea, știe că minte, dar se va prezenta mereu ca victimă ce a deschis acțiune în justiție. De aia nu se grăbește! că s-ar afla adevărul repede despre banii lui de sponsorizare...nu tocmai cinstiți! speră ca ajuns la putere să măsluiască actele, să dispară acte...ca Năstase mentorul lui.

4 martie 2012 16:12

c olegii Ev. Zilei-Catavevncurii-R. Libera-TVR-B1 TV-Turcescu -Ardei Umplut-Pora Inculta pupincuristii lui Basescu

4 martie 2012 15:09

betivul e un motiv bun mare si lat- sculat in zori, cu fata la cearsaf si cu ohii-n soare.... ca,victoras,ar trebui sa ai urechile lui cius, de cit te-au tras de ele sa nu faci prostii, da,degeaba....

4 martie 2012 13:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.