Un nou scandal stă să izbucnească în Sănătate, după ce Guvernul a confirmat că substanțele dezinfectante sunt, într-adevăr, diluate.

Pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan apar mai multe declarații ale doctorului Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie.

"Sînt șocat. Mă simt batjocorit. Noi îi spălam pe copii din cap pînă în picioare cu aceste substanțe. Acum îmi dau seama. Mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil! Și mă gîndesc la un singur lucru. Aș fi salvat mai mulți copii. Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred. Acum înțeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii", a explicat doctorul.

"Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sînt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză", a explicat Cîrstoveanu.


Comentarii

observator Astept cu interes momentul cand va fi luat la puricat si sistemul privat de sanatate. Acolo excrocheriile sunt si mai mari, dar beneficiaza de protectie de la cel mai inalt nivel si sunt "ambalate" frumos si servite apoi muritorilor de rand...

12 mai 2016 12:49

@Calin Ai dreptate Caline. La tine medicamentele nu si-au facut efectul.

12 mai 2016 11:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.