Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul PNL la Primăria oraşului Voluntari, Florin Secară, spune că Florentin Pandele a fost exclus din PSD chiar de soţia sa, Gabriela Firea, preşedinte PSD Ilfov şi candidat la Primăria Capitalei.

”După cum ştiţi, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, încearcă să îi inducă în eroare pe locuitorii oraşului şi s-a înscris în cursa pentru primărie din postura de independent, deşi până recent a fost membru al PSD. Potrivit legii, un primar îşi pierde mandatul dacă acesta demisionează din partid, dar şi-l păstrează dacă este exclus. Pentru a se înscrie ca independent la alegeri, Pandele a găsit o soluţie foarte ingenioasă: fiind membru al PSD Ilfov, organizaţie condusă de soţia sa, Gabriela Firea, aceasta şi-a exclus din partid propriul soţ! Potrivit statutului, un primar poate fi dat afară din partid de organizaţia judeţeană din care face parte. Domnul Pandele a rămas fără PSD, dar ce contează dacă îţi păstrezi funcţia de primar?”, se precizează în comunicatul de presă semnat de candidatul PNL la Primăria Voluntari, Florin Secară. Secară precizează că acest lucru i-a fost confirmat inclusiv de prefectul judeţului Ilfov, care i-a oferit ”un răspuns tragic-comic pentru cuplul Pandele-Firea”: “Partidul Social Democrat- Organizaţia Voluntari ne-a adus la cunoştinţă că începând cu data de 07.04.2016, domnului Florentin Pandele i-a fost retras sprijinul politic şi a fost exclus din rândul membrilor Partidului Social Democrat”. PSD şi-a desemnat un alt candidat la Primăria Voluntari, iar Florentin Pandele candidează din postura de independent.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.