Fostul premier, Victor Ponta, lansează un nou atac la președintele Iohannis și subliniază că măsurile luate în mandatul său se dovedesc a fi eficiente:

Iată ce a scris Ponta pe Facebook:

"Mă bucur că politicile guvernamentale din 2012-2105 care au inclus creșterea salariilor (și a pensiilor) plus scăderea TVA (și a CAS, impozit pe dividende etc.), la care s-a adăugat factorul extern al scăderii prețurilor la energie (deci și utilități) sunt apreciate acum și pe plan internațional ca fiind corecte!

Păcat de faptul că pierdem anul 2016 doar pentru ca o persoană egocentrică a vrut să aibă "Guvernul Lui". Dar după alegerile din noiembrie, cu sprijinul votului popular, în România "Meșterul Manole" o să se pună din nou la treabă!"


Comentarii

escrocii klaus si carmen iohannis la inchisoare Potrivit justițiarul.ro, în anul 2005 s-a pronunțat definitiv și irevocabil sentința la procesul declanșat, în anul 1999, de locatarii imobilului situat în Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35 (prima casă furată) și s-a anulat Certificatul de moștenitor prin care niște escroci, prin uz de acte false, au pus labele lor jegoase pe casa în cauză, mare cât un bloc și situată în buricul târgului! Atunci, proprietarii impostori Carmen Georgeta Iohannis, Georgeta Lăzurca (mama lui Carmen G. Iohannis) și Baștea Ioan au pierdut prima casă dintre cele două furate.

11 mai 2016 23:46

NERO Jupan Johannis a incasat flegme in gura - cu "guvernul meu" - adica al "lui". A iesit un mare kakat din guvernul de technokakati - incompetenti, rai si prosti, marionete nenorocite. PSD si tanarul Ponta ar putea sa-i multumeasca nesimtitului si pdl-eprelor, ca au regizat si "profitat" (spera criminalii astia) de incendiul Colectiv.

11 mai 2016 8:16

carmen Penalii fac pe lupii moralisti? Daca coruptii dau sfaturi in Romania, vai de mama noastra. Unii pentru mai putin de cat a facut dl Ponta primesc ani buni de puscarie , iar acesta are tupeu sa vorbeasca despre moralitate.

11 mai 2016 7:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.