Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DECLARAŢIILE PREŞEDINTELUI:

- Vor veni unii candidaţi care să spună că toate partidele sunt la fel. Nu este adevărat. Chiar eu le-am transmis partidelor să se reformeze. Unele au început să facă asta foarte serios, altele doar mimează

- Faceţi o campanie curată, axaţi-vă pe proiecte, nu pe mizerii

- Uitaţi-vă bine la candidaţi. Uitaţi-vă la candidaţi şi gândiţi-vă dacă cel preferat este un om integru, să nu fie certat cu legea, dacă este un bun gospodar

- Autorităţilor le spun simplu: faceţi-vă datoria şi organizaţi alegerile impecabil!

- Exercitaţi-vă dreptul la vot


Comentarii

un politruc 8 Mai 1921, infiintarea P.C.R. . Parca nu era atata hotie pe vremea lor.

8 mai 2016 8:39

Moarte antenei 3 Imi bag pula in gura ma-ti de Psd-ist imputit c'è rsti ca a cacat in bou ca tine sa lingi in cur pe penali Psd-ist,,te-a platit Psd-ist si ai reusit sa iti cumperi droguri,,,futu-,ti morti ma-ti, de tigan oltean c'è esti....cel de la ora 23:21,,,un ordinare de om esti exact ca penali din Psd si javra imputita penala Ponta.

8 mai 2016 6:50

@ 7 mai 2016 21:45 ia-o pe cateaua de ma-ta cat poti de mult, crede-ma ca merita tarfa, da-i cat poti lu ma-ta f.m.m. de retardat avorton, da-i cat poti ca merita!

7 mai 2016 23:21

Moarte antenei 3 Mars in pizda ma-ti de postac platit de gunoiele penale din Psd,,futu-ti morti ma-ti tot cu ei si cu antena 3,,cel de la ora 21.15,,,sa o iau pe ma-ta in pula,,

7 mai 2016 21:45

@ 7 mai 2016 19:39 bagati-o in ma-ta ca merita cateaua ca a fatat un rahat ca tine, f.m.m. de retardat, bago in ma-ta toata, crede-ma merita cu varf si indesat!

7 mai 2016 21:15

Moarte antenei 3 Sa imi bag pula in mama voastra la toti de la antena3 ca imi stergeti comentul,, vad ca numai gunoiele de postaci platiti de penali din Psd comenteaza si il ataca pe Iohannis ..cine e contra penalilor psd li se sterg comentariile, moarte antenei 3,, moarte penalilor psd--isti.

7 mai 2016 19:39

nesimtitul si dobitocul iohannis Ciolanis Satana Klau-SS121.000 euro pe noua masina de lux mercedes achizitionata din banii nostri de catre SPP si Administratia Prezidentiala, din banii nostri, ai iobagilor ai sclavilor pe mosia austroungarilor daca ne apropiem de ….realiate . modest , foarte modest pt. cineva care a debutat ca Ciolanis….Baby-Brooker

7 mai 2016 13:32

coruptii kovesi + iohannis la inchisoare pe viata Dosarele penale privind mafia imobiliara sibiană, condusă direct de Klaus Iohannis, au fost ținute ascuns la DNA, ani de zile, de către procurorul șef de secție Doru Țuluș, la ordinul doamnei procuror general de la vremea respectivă, Laura Codruța Kovesi. Pe aceasta o cunosc personal de când lucra la Sibiu și era abonată la revista ,,Justitiarul ”, pe care o primea de la mine personal. Atunci îmi dădea dreptate, când citea ,,la cald ” toate ticaloșiile comise de protejatul ei de acuma, Klaus Iohannis! Date despre aceste dosare, precum și răspunsul domnului Doru Țuluș privind furtul unor imobile în valoare cumulată de sute de milioane de euro – prescriere faptelor cele mai grave și pasarea restului de încadrări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, cu restul faptelor minore care oricum se prescriau!

7 mai 2016 13:25

infractorul iohannis la inchisoare De asemenea, în luna august a anului 2005, pe postul Naţional TV a fost un adevărat serial cu hoţiile primarului sibian care, să-l citez pe realizatorul Sorin Ovidiu Bălan, „fură cu tactică germană”! Pe scurt, îl acuz public şi îmi asum răspunderea pentru afirmaţiile mele pe numitul Werner Klaus Ionnnis de următoarele: 1. Trafic internaţional de fiinţe umane. 2. Trafic de influenţă şi luare de mită. 3. Evaziune fiscală. 4. Rapt imobiliar. 5. Abuz de putere şi corupţie în gestionarea banului public. 6. Atentat la siguranţa naţională.

7 mai 2016 13:19

iohannis - trafic de copii Un caz fără precedent în istoria contemporană: un candidat la prezidențiale, implicat în traficul de copii. Klaus Johannis, omul dreptei care vrea să ajungă la Cotroceni în 2014, făcea parte, în anii 90, dintr-o rețea internațională de vănzare de minori în Canada. Pe vremea aceea, el era un simplu profesor de fizică, iar împreună cu soția sa, profesoară de engleză, intermedia adopțiile de copii pentru familii venite de peste Ocean. Familia Johannis lucra extrem de eficient și profesionist: avea acces foarte rapid la informații, avea o mare putere de convingere și de persuasiune, inventa povești lacrimogene pentru a determina familiile să-și părăsească odraslele, deținea spații de locuință de tranzit pentru bebelușii care urmau să fie trimiși în Canada (unii erau ținuți în coșuri de nuiele).

7 mai 2016 13:09

iohannis la inchisoare pentru fals si uz de fals decizia civilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Radu Gabriel Bucşa a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute. Prin acel Certificat calp obţinuse Iohannis şi ceilalţi escroci casele din Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 35 şi N. Bălcescu, nr. 29, imobil în care se afla şi micuţa mea bibliotecă. Deşi au trecut patru ani de la pronunţarea acelei sentinţe definitive şi irevocabile, nimeni nu are curajul să o pună în aplicare! Ce să ne mai mirăm de lentoarea justiţie române, din moment ce un alt dosar al mafiei imobiliare sibiene, conduse de acelaşi Klaus Iohannis

7 mai 2016 13:08

NANA In spatele "catindatului" Predoiu, agreeat de Johannis, impaduchiaza mafia pdl-eproasa si bashinoasa : Videanu, Blaga, Olteanu, Blejnar, Boagiu&Necolaiciuc CFR, Anastase infractoarea din Parlament, Olteanu zis Nelu' Mexicanu', Crinutza hoatza, Bica alta hoatza, Vax-Vass aia cu schemele economice copiate din Internet, si toti pdl-prosii, care, au distrus timp de 10-12 ani Tara. Nene Johannis, pe Predoiu matale, nu-l voteaza decat ma-sa si tac-so!

6 mai 2016 12:52

Metoda si metodistii Organili judiciare, in frunte cu DNA, au ajuns sa fie un fel de unelte de manjire a adversarilor politici care trebuie eliminati. Se arunca pe ei cu "cerneala violenta", apoi se striga din toti rarunchii: "UITATI-L, E PATAT! Jos cu Ponta"! Acum eu nu zic ca multi oameni politici nu sunt patati si ca nu merita sa stea un timp un pic la racoare si sa mediteze la principiile de moralitate publica, dar abuzurile acestei madam Shteneap, alias Kovesi, din spatele careia ranjeste Basescu, au facut nu sa dispara respectul fata de sentintele justitiei, ci ca acestea sa fie privite cu dezgust si scarba. Protejarea cu obstinenta a unor mari corupti din mafia basista si condamnarea, la insistentele absurde ale mamutului DNA, a Marianei Rarinca sau a ministrului Traian Decebal Traian Remes, compromit pana la caricatura tragica ideea de lupta anticoruptie! Si vine acum un corupt nototriu, un lup moralist imbracat in blana de oaie, respectiv presedintele Iohannis, si recomanda si el ce si cum. Pai, sa nu te apuce voma?!

6 mai 2016 9:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.