"E un regim care se perpetuează, revine, au spus la un moment dat că-şi iau ţara înapoi, văd că şi-o iau, şi-a iau de la noi, de la români, de la cei care trăim în această ţară. (...) Sistemul din spate s-a regrupat în spatele lui Iohannis, sistemul care l-a susţinut pe Traian Băsescu, vorbesc de oameni de presă, oameni de afaceri, oameni din diverse instituţii, structuri, sunt tot aceeaşi, doar că nu mai e Băsescu, e Iohannis, un lucru pe care l-am spus în 2014, dar pe care sincer l-am dorit să nu fie adevărat. Din păcate e adevărat, domnul Iohannis e doar un paravan", a precizat Victor Ponta.

"Nu sunt robot german, sunt un om şi pot să duc foarte multe lucruri, acuzaţii, critici, unele întemeiate, altele neîntemeiate, lucruri rele care s-au întâmplat familiei mele (...), pot să duc toate lucrurile astea şi puteam să le duc în continuare. N-am putut atunci în noiembrie să trec peste ideea că moartea unor oameni este folosită politic, e picătura care a umplut (...). Sunt om şi ceea ce s-a întâmplat în noiembrie m-a afectat mai mult decât puteam să accept ca om, iar ideea că un om politic, în speţă domnul Iohannis, a folosit moartea acelor tineri pentru un scop politic, ca să-şi pună guvernul lui, mie mi s-a părut insuportabil şi ăsta a fost motivul pentru care mi-am dat demisia", a mai spus Ponta. "Cred că moartea unor oameni e un lucru pe care nu ai voie să-l foloseşti în politică şi dacă domnul Iohannis ar folosi din nou moartea oamenilor ca să schimbe guvernul, aş demisiona încă o dată. În cazul domnului Iohannis sunt convins că ar folosi, că nu cred că îl interesează prea tare de moartea iobagilor, domnia sa, ca orice moşier, dacă mor iobagii nu e foarte interesat decât dacă obţine un avantaj din asta", a spus fostul premier.


Comentarii

demisia HOTULUI iohannis si LA PUSCARIE nesimtitul asta ordinar, hotul asta nenorocit AFURAT CASE CU ACTE FALSE DOVEDIT DE JUSTITIA ROMANA SI INCA MAI ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI ???????????? iohannis la puscarie !

5 mai 2016 12:45

Un parlamet eficient si o justitie apolitica,asta vreau e de la dl P.Si pe dl D.la scoala de vara a Nu exista putere tare,absoluta,ci opozitie slaba,impregnata cu de-alde Z.Ca la noi..Dl P.este singurul politician care a facut ceva si a stiut sa comunice/Unele balbe,nu le-a explicat nici acum ,de unde era presiunea ?/Opozitia va face orice ,dar orice, numai sa nu-l vada la parlament.Asa ca prelungirea deciziei,moarte sigura.Spuneti,PSD-istilor,ca vreti instaurarea democratiei in Romania si ridicarea prestiguilui de organ suprem ,democratic,sub control popular , al Parlamentului.Nu jihadul cu justitia va intereseaza -daca dl Z.stie exact termenul-ci justitia in sprijinul democratiei. Reforma justitiei nu insemna numai schimbarea oamenilor,ca aici clapa a fost trasa ,ci a sistemului, ca si la partide..Mai sunt trei ,patru luni ? Da,dar acum se coace dictatura,organe de forta,CCR,parchetele,SRI,toate antrenate in politica,Credeti ca nu au ce face serviciile ? O jumate de an s-au ocupat de dl Sova si o jumatate de dl P,/ Cat ne-a costat in dulai acest joc ,stie cineva sa-mi spuna si mie ?/si miile de milioane sbora de la fondul proprietatea,in plin proces de sperietaore cu criza,spre paradiul fiscal cel mai indepartat.

5 mai 2016 11:24

CANTEMIR Guvernul Ciolos&Johannis = Guverul Infectiilor, Virusilor si Microbilor ! Marsh, la dezinsectie cu infectia de guvern tecnocacata !

5 mai 2016 10:15

ABCDEF Johannis si Guvernoiul meu/sau, s-au cocotzat pe cadavrele cetatenilor arsi in clubul blestemat. Unde sunt cei ....zeci de mii, de "tineri frumosi si sinceri" care au zbierat Jos Ponta ! Jos guvernul PSD ! Zbieratorii nu erau decat membrii PDL platiti de Blaga, sa traga aceasta Lovitura de Stat. Sunteti multumiti de guvernul technocrat si de profesionalismul aratat de pramatiile Ciolosiste ?!

5 mai 2016 10:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.