Raportul Corpului de control al premierului privind incendiul din clubul Colectiv, chiar dacă critică unele instituții, nu cere demisia cuiva, a declarat vicepremierul Vasile Dîncu la Digi 24, citat de Agerpres.

"În acest moment avem o dorinţă mare de transparenţă. (...) Mai mult de jumătate din măsurile pe care le preconiza Corpul de Control s-au făcut imediat. (...) Raed Arafat a reacţionat foarte rapid, împreună cu departamentul lui. Au reparat foarte multe din acele lucruri. Deci, vorbim acum, şi premierul a vorbit în primul rând în acest sens, despre acest raport ca fiind un raport de etapă, în care ne interesăm, vedem ce nu funcţionează. Nu s-a pus niciodată problema să se ceară cuiva demisia. Dar, e important asta, birocraţia ucide. Ucide şi prostia, în România mi se pare că ucide mai mult decât birocraţia, şi mai mult decât corupţia. Dar noi lucrăm în acest moment şi este una dintre cele mai importante proiecte ale noastre - debirocratizarea şi simplificarea administrativă", a declarat miercuri seară vicepremierul Dîncu.Integral pe România LiberăComentarii

Sa spuna domnul Urina chestia asta! Premierul nu numai ca nu a dezavuat porcaria asta de raport basist, ci i-a dat si girul sau personal. In stilu-i inselator caracteristic, o da acum la intors prin tine, Dancule. Incercarea de manjire cu cacat a doctorului Arafat ramane insa in toata splendoarea sa. Si pute de trazneste. Daca sunteti destepti si viteji, explicati de ce victimele de la Colectiv s-au ales cu caile respiratorii arse, in timp ce canapelele din club si sipcile din lemn de brad (rasinos) de pe tavan nu s-au aprins. De ce declara supravietuitorii ca, ajunsi la usa, au fost izbiti ca de o unda de soc, de un val de aer fierbinte, care, uneia dintre victime, i-a topit telefonul din mana. Se poate proba usor ca polistirenul (buretii aceia) arde, dar nu explodeaza. La Colectiv, pe fondul unui incendiu, stimulat si cu ceva substante mult mai inflamabile, s-a produs si explozia menita si capabila sa pulverizeze guvernarea Ponta. Pe partea de incendiu, pompierii nu au avut ce stinge si s-au intors cu apa la cazarma. Deci nu mai aburiti boborul cu tinte false, ci publicati adevarul despre Colectiv!

24 martie 2016 11:34

gf Fapte, nu vorbe domnule guvernant. In loc sa tot criticati, sa ne spuneti ca nu muncim, ca toata ziua furam, sa blamati sistemul medical ,pe pompieri, ....etc. mai bine a-ti finaliza ancheta in cazul accidentului colective si ati da publicitatii concluziile. In loc sai prindeti pe vinovati (cei care nu-si fac treaba, iau mita, etc ) si sa-i pedepsiti dumneavoastra blamati cu nerusinare un intreg sistem periclitindu-i functionalitatea. In curind nimeni nu va mai avea curaj sa semneze o hirtie , sa organizeze o licitatie iar in tara vor ramine numai procurorii, si guvernantii. Distrugeti tot fara sa construiti nimic.

24 martie 2016 10:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.