Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, duminică, întrebat despre suspiciunile de plagiat care planează asupra ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, că acest aspect nu are importanţă întrucât colegul său este un om "deosebit de competent". ''Este un om deosebit de competent în ceea ce face, un ministru pe care îl respect. Nu lucrez în proiecte de doctorat cu domnul Tobă, lucrez la proiecte pragmatice în care este un ministru de Interne foarte bun. Atunci când miniştrii se pun, nu sunt întrebaţi de doctorat, mulţi din colegii mei nu au doctorat. Aceasta e o discuţie care nu ţine de eficienţa în administraţie a domnului Tobă, care este un ministru foarte bun'', a spus vicepremierul. Ministrul de Interne, Petre Tobă, care a condus Poliţia Română în ultimii trei ani până la numirea în Cabinetul Cioloş, se află pe lista cu demnitari suspectaţi că şi-au plagiat tezele de doctorat, existând suspiciuni că peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei de doctorat a acestuia ar fi fost copiate din diverse lucrări.Integral pe MediafaxComentarii

un ardelean Numai un idiot cu multe diplome plagiate poate spune asa ceva musiu Dancu ! Sau poate ca ....din punctul tau de vedere,a fi "eficient" inseamna a-ti fi indeplinite ordinele... "intocmai si la timp" ?!

14 martie 2016 9:10

Lute Ba se intreaba dar numai unii ! Javre ordinare cu explicatii de Gaga!!Traiasca Partidul Tehnocrat Roman !!!!!

13 martie 2016 20:46

"...deosebit de competent..." Auzi, deosebit de competent. Mare dastept e si asta. In competenta ori esti ori nu esti. Esti competent sau nu, deosebit de competent nu e un termen de comparatie.

13 martie 2016 20:41

avocatul pentru dl.dincu:si tu faci parte din acea lume a excrocilor .

13 martie 2016 19:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.