Compania Antibiotice, unul dintre cei mai importanţi jucători din acest domeniu de pe piaţa din ţară, va reprezenta, din nou, Iaşiul în Statele Unite.

Medicamentul generic Nafcilină injectabilă în doze de 1 g şi 2 g, produs de companie, a obţinut aprobarea din partea Food and Drug Administration (FDA), autoritatea americană de reglementare în domeniul medicamentului şi alimentaţiei, pentru a fi comercializat pe piaţă.

„Intrusul“ din topul angajatorilor ieşeni

Acesta este cel de-al treilea produs ieşean care intră pe piaţa Statelor Unite, după medicamentul generic Ampicilină şi substanţa activă Nistatină.

Conform primelor estimări ale companiei ieşene, acest fapt se va concretiza într-o creştere cu 1,6 milioane de dolari a cifrei de afaceri dezvoltate în SUA, până la 4,5 milioane de dolari, în anul viitor.

Nafcilina injectabilă, produsul care va intra pe piaţa americană este o penicilină indicată în infecţiile cu stafilococi.


Intregral pe adevarul.ro

Integral pe AdevărulComentarii

J&H In schimb, Romania e paradisul fitoterapiei si medicinelor alternative.Un sfat,nu apelati la medicamente si tratamente medicamentoase la primele simptome ,adevarate sau presupuse.In cercati mai intai cu leacuri la indemana ,un ceai de plante,miere, propolis, foi de varza aplicate pe locul dureros,usturoi-un antibiotic excelent,un ceai de salvie..Daca nu trece -in2-3 zile puteti sa va ganditi sa consultati un medic.Despre salvie exista chiar un poem din epoca Renasterii italiene inchinat Salviei.Spune acest poem "de ce sa moara omul,cand exista salvia?" si inca un citat ,dintr-o alta carte."Cine are salvia,n-are nevoie de doctor".

15 martie 2015 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.