Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, luni, întrebată dacă în 2012 vor fi indexate pensiile, că deocamdată se fac analizele pe buget, dar că a trimis Ministerului Finanţelor şi varianta fără indexarea pensiilor.Întrebată dacă mesajul de prudenţă maximă al premierului Emil Boc înseamnă îngheţarea pensiilor, Sulfina Barbu a răspuns că deocamdată trebuie făcute toate analizele pe ceea ce există în buget şi pe resurse.

"Nu pot să vă dau un răspuns concret până când nu vor fi conturate aceste concluzii, eu îmi menţin declaraţia că am trimis şi varianta fără indexarea pensiilor către Ministerul Finanţelor. Este o realitate, am spus-o de la început, susţin acest lucru în continuare. Este una dintre variante şi când vom finaliza discuţiile cu Ministerul Finanţelor vom ieşi şi vom explica", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a spus că întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni a avut loc în contextul internaţional actual, pentru a pregăti programul Guvernului în perspectiva discuţiilor cu FMI.
Integral pe MediafaxComentarii

pensionar NOI PENSIONARI VOM MURI.E FRIG, FOAMETE, LIPSA DE SPITALE, MEDICAMENTE ACCESIBILE.NU S-AR PUTEA TAIA DIN CHELTUIELE ABERANTE, DIN SPAGI, BANI COLECTATI PENTRU PARTID, DIN EVAZIUNEA FISCALA, SA AJUTATI MILIOANE DE PENSIONARI FARA PENSII PRIVILEGIATE?????

25 octombrie 2011 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.