Miliardarul Donald Trump, candidat pentru nominalizare din partea republicanilor la alegerile prezidenţiale din SUA, are ca susţinători Ku Klux Klan, grup rasist extremist care susţine supremaţia rasei albe.

Câţiva susţinători ai Ku Klux Klan au apărut săptămâna trecută echipaţi cu temutele lor pelerine lungi şi albe la alegerile din statul Nevada.

Jurnalista Krystal Heath de la un radio local din Nevada a postat pe Twitter o imagine cu doi suporteri KKK care afişează bannere cu sloganul lui Trump: „Să facem America măreaţă din nou“.

Tot pe aceeaşi retea socială a postat şi jurnalistul Jon Humbert, care şi-a exprimat oroarea văzând membrii KKK în faţa unui liceu din Las Vegas.

Mai mult, extremistul David Duke, fost lider al Ku Klux Klan în anii 1970, a făcut apel la americani să-l voteze pe Donald Trump în alegerile prezidenţiale din SUA, relatează BuzzFeed.
Integral pe AdevărulComentarii

UNFORGIVEN O sa piarda si asta like-uri ! Oricum, afro-amerik. nemultumiti vor fi mai multi decat simpatizantii KKK. L-am urmarit pe CNN in ultima aparitie si mi-dat de gandit talentul sau oratoric populist cu care se adresa publicului. PS: Chiar m-a ingrijorat acest deja vu !!!

28 februarie 2016 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.