Profesorii romani beneficiaza acum de suport pentru sustinerea propriilor lectii de ecologie.

Panasonic Romania le ofera acestora materiale didactice diversificate pentru a-i invata pe copii despre aspectele legate de mediu intr-un mod incitant si motivant, se arata intr-un comunicat.

Initiativele eco derulate de Panasonic in Romania nu se opresc aici. Compania a premiat si castigatorii competitiei organizate in parteneriat cu Gradina Botanica, Concursul Florilor, care a implicat peste 200 de elevi de scoala primara din Bucuresti in amenajarea unor noi zone cu flori in interiorul Gradinii Botanice.

Astfel, pe perioada vacantei de vara acestia au avut grija de florile plantate si au tinut jurnale ale implicarii lor in proiect. Au fost plantate peste 600 de rasaduri.

24 de elevi de la 5 scoli din Bucuresti au fost premiati cu cate o pereche de casti Panasonic in cadrul ceremoniei festive care a avut loc ieri la Gradina Botanica din Bucuresti.

“Ne bucuram ca programele noastre in materie de educatie ecologica se bucura de atat de mult succes! Lista profesorilor romani, inscrisi in programul eco este in crestere . In continuare, in anul 2012 ne propunem sa initiem intalniri cu profesori de la clasele primare din Bucuresti astfel incat sa ajungem la un numar de peste 10.000 de copii educati eco prin intermediul materialelor noastre . ” a declarat Gabriela Cucereanu , HR Senior Manager Panasonic Romania.

Panasonic continua si in acest an in scolile romanesti programul „Scoala copiilor – invatare eco”, prin care profesorii vor beneficia si anul acesta de materiale didactice pentru clasa, care pot fi descarcate de pe site-ul www.panasonic.ro.
Integral pe Green ReportComentarii

ecologist Si,zic, nu dau cu paru', firma panasonic nu e campionul ecologiei.

12 iulie 2014 13:08

ecologist Atentie: nu toate firmele care se proclama ecologiste, sunt cu adevarat. Multi, sub pseudonimul de ecologisti,au ca obiectiv promovarea produselor lor -care numai ecologice nu sunt. De exemplu, ambalajele pe care scrie cu verde "bio",nu sunt neaparat ecologice. E doar un logo publicitar. La fel ca " produs "pur", " eco" si "natural". Diferenta fatza de produsele non "ecologice" e ca sunt mai scumpe.

12 iulie 2014 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.