„Sondorii" care au misiunea de a umfla procentele actualilor guvernanţi lucrează la foc continuu. Dar şi procentele SF arondate unor exponenţi ai Executivului sunt prezentate trunchiat şi cu tentă manipulatorie de principalul oficios al Puterii. Am găsit şi dovezi privind faptul că sondajul este dubios.

Încredere surprinzător de mare în iluştri necunoscuţi

IRES-ul lui Vasile Dâncu îşi mai face încă o dată datoria faţă de mai-marii ţării. În cel mai recent sondaj dat publicităţii, şi care merge în principal pe gradul de încredere al respondenţilor faţă de membrii Cabinetului Ungureanu, anonimii miniştri din PDL au cotaţii pozitive (încredere multă şi foarte multă – n.a.) uluitoare: între 19 şi 23%. În această categorie intră miniştrii Lucian Bode, Claudia Boghicevici, Răzvan Mustea, Stelian Fuia, Cristian Petrescu, pe care nici măcar ziariştii acreditaţi la Camera Deputaţilor nu îi ştiau cum arată, sau Alexandru Nazare, Cătălin Baba şi Bogdan Drăgoi, despre care opinia publică nu a aflat mai nimic privind activitatea lor mai mult decât discretă de secretari de stat. Sondajul reprezintă media a trei cercetări succesive, din zilele de 13, 17 şi 21 februarie. Că datele sunt bine umflate o dovedeşte faptul că majoritatea anonimilor au „ieşit" cu între 2 şi 4 procente pozitive peste medie pe 13 februarie, adică la exact 4 zile de la validarea noului guvern. De unde au cunoscut oare respondenţii din 13 februarie de activitatea Claudiei Boghicevici ca să o crediteze cu 26% sau de activitatea lui Cătălin Baba şi Gabriel Berca pentru a le acorda o încredere pozitivă de 25%? Mai mult, ultimii doi au apărut în media destul de rar, dar numai în ipostaze negative. De asemenea, suspect de mici sunt procentele (între 15 şi 22%) celor care au răspuns că nu îi cunosc pe respectivii miniştri. Să ne amintim că, într-un sondaj de anul trecut, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, reprezenta o „necunoscută" pentru 33% dintre respondenţi, iar Dragnea numai de mediatizare nu duce lipsă.Integral pe CotidianulComentarii

hiller ce mobilizare la p(r)ostacii cu limbi late la dosurile portocalii: "nelu-nelu, s, razvan"- chiar asa de idioti sunteti papagalilor !? Nu stiti comanda mai "resfirati" bre potailor-derivate sekuristo-bolshevice ...

26 februarie 2012 22:26

s Vai ce subtila esti draga alice .Nimeni nu-si poate spune parerea ca imediat sari cu clontul .Esti o pramatie .Pai vorba lui Nelu, pentru voi nici Dumnezeu nu este bun daca nu este uslas

24 februarie 2012 20:23

nelu Tontuleni de toată mila .PĂI BĂI FRAȚILOR DE INTRĂM ÎN SPAȚIUL DE LIBERĂ CIRCULAȚIE ?.DISPAR GRANIȚILE! NU?.PĂI DISPAR ȘI ATUNCI DE CE ÎL CRITICAȚI PE UNUL CĂ NE VORBEȘTE DESTRE ,,,,STATELE UNITE ALE EUROPEI,,,PĂI NU TOT DE CIUDĂ CĂ NU SUNTEȚI VOI LA BUTOANE ȘI DE PROȘTI .

24 februarie 2012 11:46

nelu Mamă ce de handicapați ,la orgolii de prost și îngîmfare de hoț, pe care vă străduiți să o impuneți ,nu există nimeni pe planetă să vă satisjacă .Dacă tot o să o mai țineți așa se va dovedi că nu sunteți decît niște gică contra .DACĂ CINEVA VA PUTEA FACE POSIBIL SĂ ÎL PUNĂ PRIM MINISTRU ȘI PE DUMNEZEU ȘI LUI ÎI VEȚI GĂSI DEFECTE .CÎND DE FAPT VOI SUNTEȚI DEFECȚI LA CAP ȘI ÎMPĂTIMIȚI DE HOȚII .CUM NU MAI PUTEȚI FURA CUM JOS CĂ NU E BINE .NU ACUM PE BUNE SUNT MAI BUNI CRETONTU ,NU ZĂU .

24 februarie 2012 11:40

alice @razvan : las-o !! de mult timp dancu si agentia lui lanseaza fumigene ! ce dracu, cum sa acorzi credit unor neica-nimeni din umbra nasilor lor portocalii ? voi, portocaliii, sunteti asa disperati, ca nici macar nu mai aveti timp pt un pic de tact, de subtilitati; ia si compara sondajele de dinaintea voturilor cu rezultatele efective ! cu o exceptie : decembrie 2009; prietenii stiu de ce !!

24 februarie 2012 10:15

razvan Bai Nistorescule, mai citeste si tu ce scrie Dancu (pe VaxPubela) El este din zona PSD, a iRealitatii si apropiat lui Ponta. Deci, nu a Puterii, cum implici tu. Faptul ca ministrii lui Ungureanu au punctat 17-23% are o explicatie simpla: sunt considerati a fi PDL si au primit votul partidlui (e destul sa verifici!). Dragnea o fi cunoscut, dar nu se bucura de prea mare incredere. Nu nuami ca a facut matrapazlicurile cu licitatiile de sosele de anul trecut, dar la des-zapeziri a fost un dezastru! Credeti ca voi si antenele mergeti pe burta, injurind numai puterea, ajuta foarte mult? De ce nu comentezi sondajul facut de Felix, hai? Sa vezi acolo aberatii!

24 februarie 2012 8:30

Nea Gou Mai oameni buni, astia in fiecare sedinta de guvern mai intai se prezinta unul altuia, iar Dancu are pretentia ca ii cunoaste nea Gogu din deal. Halal. Sondaje Dancu r!.

24 februarie 2012 8:19

@ cei ce stim 24 februarie 2012 7:54 Atoateștiutorule, tu de fapt nu știi nimic. Păi FMI a dictat lui Boc și lui Băsescu să înglodeze România în datorii din 2008 încoace prin creșterea datoriei externe naționale cu 60 miliarde euro? Iar în 2008 la momentul preluării guvernării de către PDL, datoria externă românescă era 60 miliarde euro?

24 februarie 2012 8:08

istoria ce va urma Nu sunt decat niste marionete kamikaze ale lui Basescu!!!!!!!

24 februarie 2012 7:56

cosma_racoare Nu-i stie nici naiba pe astia !!! trebuie sa intri pe Google ca sa-i cunosti !! Dar e bine ca se cunosc ei intre ei !! Asta ecelmai important !!! Odraslele cui sun astia ?? Cate manipulare !! Ungureanu e miezu` in asa ceva !!! Sa asteptam alte surprize !

24 februarie 2012 7:56

cei ce stim Astia nu sunt adevaratii guvernanti ai Romaniei! FMI-ul este cel care ne si nea condus si cat a fost incompetentul de Boc !

24 februarie 2012 7:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.