"Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că s-a tot discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primeşti o palmă cruntă de la viaţa, care te pune la pământ, îţi întunecă visele şi ţi-i răpeşte pe cei dragi, fără motiv şi fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine şi sute de alţi oameni minunaţi, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ţinem capul sus atât pentru noi cât şi pentru ei.Vă mulţumesc tuturor, celor care apreciază şi cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoşi şi la cât mai multe concerte! Andrei”, aşa sună mesajul solistului.


Comentarii

ariciul Asa e.Sa preamarim momentul cand vom parasi gravitatia.Sa ne rugam pentru el,eventual pentru un comitet de primire,pe bucata respectiva,daca se poate ,tip[and,a muzica,dand din maini si din cap,pe sistem.Sa se stie.Ce face religia din oameni.?Ce face lumea din oameni.?Ce face libertatea din oameni.?VIATA DA PALME.CRUNTE.Si le da ,in toate formele,si prin mijloacele ce le are.Viata bate filmul.Hai sa cantam la muerte,si sa facem eroi in flacari.Sfinti?fiti seriosi.ce sant aia?

3 februarie 2016 10:50

carmen Dragule, nu viata v a dat "palma", sa parafrazez ce ai spus, ci coruptia unui sistem si mana criminala care a fost. Dumnezeu nu vrea pe nimeni sa faca sa sufere , in schimb , omul a devenit o bestie fanatica si e capabila de crime greu de imaginat, vezi ce face religia din oameni. Imi vei da dreptate cand se vor divulga mai multe la timpul potrivit. Pana atunci, spera.

2 februarie 2016 19:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.