Primăria sectorului 3, condusă de Liviu Negoiţă (PDL), a majorat cu 3% contractul cu firma Rosal Grup SRL, deţinută de deputatul PDL-ist Silviu Prigoană. Informaţia a fost făcută publică în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

"Această majorare s-a făcut relativ recent, având în vedere că, în 2010, Rosal a beneficiat de o mărire a contractului cu 61%, pe timp de criză", a precizat moderatorul TV Răzvan Dumitrescu.

Motivul invocat la acea dată a fost evoluţia indicilor preţurilor de consum al populaţiei pentru apă, canal şi salubrizare.

În prezent, edilul de la sectorul 3 îi plăteşte firmei lui Prigoană circa 45 de milioane euro, potrivit unor surse, a declarat Dumitrescu, având în vedere faptul că acest contract nu este încă public.

Directorul Rosal, Bogdan Niculescu, a intervenit la emisiunea Subiectiv, unde a declarat că este corectă informaţia potrivit căreia bugetul firmei s-a majorat în 2010 cu peste 60%, însă a spus că "primăria nu a plătit mai mulţi bani în urma indexării, pentru că bugetul a fost acelaşi, dar s-au indexat tarifele".


Comentarii

Kover Gavril ROSAL nu este proprietatea lui Prigoană. De la schimbarea proprietarului, taxele pentru gunoi etc. au crescut de zeci de ori, fiind pe locul unu la cheltuielile de intreţinere la blocuri.Problema este că salariaţii primesc doar o mică parte din veniturile ROSAL, restul înghite Triunghiul Bermudelor.

25 februarie 2012 0:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.