Adina Anghelescu Stancu a adresat mai multe întrebări Parchetului General privind dosarul ''Erata CCR''.

1. În ce stadiu se află acest dosar? S-a început urmărirea penală in personam? Cine sunt persoanele acuzate și ce calitate au?

2. Ce acte de urmărire penală au fost efectuate până la această oră.

Adina Anghelescu a precizat, în ediția din această săptămână a emisiunii ''Exces de putere", că a adresat aceste întrebări în condițiile în care a trecut mai mult de un an de când s-a deschis acest dosar și nu au mai apărut informații noi.

Aceasta s-a declarat surprinsă să afle că, deși nu s-a deschis in personam, ancheta s-a extins în ceea ce privește două infracțiuni extrem de grave la nivelul unei instituții cum e Curtea Constituțonală: fals intelectual și uz de fals.

"Există indicii că acest fals intelectual s-a savârșit și că s-a și uzat de el. S-ar putea ca în curând și cei care au fost audiați ca martori s-ar putea să devină suspecți'' a spus Adina Anghelescu.

''Miza acestui dosar nu este Băsescu, ci dacă din nou sistemul dă încă o dovadă de slăbiciune. Dacă acest dosar se finalizează cu condamnarea unor judecători ai Curții Constituționale pentru fals intelectual și uz de fals este o uriașă lovitură dată sistemului. Și eu mă uit la acest dosar cu foarte multă încredere și suspiciune, pentru că este testul că sistemul sparge în sfârșit blocada și anume că nu te poți atinge de niciuna dintre piesele grele - că e vorba de DNA, SRI, Curte Supremă, Curte Constituțională - care au stat zid în jurul lui Băsescu și regimului său în toți acești ani'', a spus Adrian Ursu.


Comentarii

Anti-Psd Jos cu gunoile și hoți din Psd,din instituție,,au jefuit țară împreună cu javra penală Ponta,Dragnea,Ghita,Tariceanu,Sova un grup infracțional organizat,capul este javra penală cu acoliți lui..jos Psd-ul și moarte acestui partind de hoți..

23 ianuarie 2016 13:45

nae Jos cu slugile basiste din institutiile de forta ale Statului de drept ! Cu bata sa-i scoatem daca e nevoie , nu se mai poate , viata noastra e otravita zi de zi de catre SRI , DNA , ICCJ ,CCR ! Cine sunt Doamne aceste bestii care ne otravesc zilnic ? Chiar asa suntem de cretini incat sa nu-i spulberam pe toti nemernicii astia si acolo sa functioneze doar oameni corecti ? Ce-am gresit noi Doamne ca slugile basiste sa ne conduca vita si acum , iar nemernicul sa se plimbe-n voie pe la televiziuni ca sa-si spuna parerea , in loc sa fie arestat si judecat ?

23 ianuarie 2016 11:21

Moruzov Uitati-va la el ,asa se comporta si CCR condusa de un cetatean cu handicap platit regeste de doua ori tot din bani produsi de truditori pe glia stramoseasca ! !

23 ianuarie 2016 11:10

Lute Da javra aia din poza cum mai sta cu banii de handicap ??? La fel ca Javra ordinara ???

23 ianuarie 2016 8:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.