Emisia Realitatea TV a fost „preluată ostil” duminică seara, începând cu jurnalul de la ora 18, de echipa redacţională patronată de Elan Schwartzenberg.

UPDATE 4. La ora 02.11 e Mihai Tatulici, in reluare. Despre cutremurul din Turcia. Se schimba si stirea de pe banda de sus, in reluare.

UPDATE 3. 01.47.Emisiunea se intrerupe din nou, dar revine in doua minute. Pe banda de sus au o singura stire, de cateva ore -Traian Basescu convoaca guvernul maine. Adica azi.

UPDATE 2. Au revenit cu o emisiune in reluare.

UPDATE 1. La ora o1.25, Realitatea TV si-a intrerupt emisia. Probabil o defectiune tehnica.

Angajaţii managerului Sebastian Ghiţă au fost luaţi prin surprindere, constatând, stupefiaţi, că nu mai emit. Contactat de „Evenimentul zilei”, Sebastian Ghiţă a declarat, totuşi, că, din punctul lui de vedere, mişcarea era previzibilă și că nu poate oferi, momentan, amănunte, căci încearcă să remedieze situația, din punct de vedere tehnic.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Bili Bai paduchiosilor,voi n-aveti bani sa va duceti la o buda si va luati de un privat care-si apara dreptul de proprietate?Imi aduce aminte de blondele care se plimbau in decembrie 89 prin tara si faceau pe revolutionarele,dar de fapt erau niste curve securisto-ceausiste.Cacanari,care se dau capitalisti,dar put de la o posta a bolsevici.

24 octombrie 2011 19:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.