După aproape trei săptămâni în care Elan Schwartzenberg, proprietarul Realităţii TV, şi Sebastian Ghiţă, managerul angajat de Sorin Ovidiu Vântu la postul de televiziune, şi-au împărţit echipe şi s-au certat de la cine are dreptul să intre sau nu în sediul de la Casa Presei, scandalul a ajuns, astăzi, într-un nou punct.

La ora 18.00, echipa din tabăra lui Elan Schwartzenberg a preluat controlul tehnic al postului, scrie Reporter Virtual. Astfel, transmisia nu se mai face de la sediul din Casa Presei, ci din clădirea Willbrook. De altfel, decorurile studiourilor sunt schimbate, la fel şi genericele.

Aceeaşi sursă arată că oamenii lui Schwartzenberg sunt conduşi de Sergiu Toader, care s-a întors recent din Noua Zeelandă. Practic, proprietarul Realităţii a schimbat frecvenţa de transmisie, iar echipa lui Sebastian Ghiţă nu mai poate transmite deloc, nici pe noua frecvenţă, nici sub noua siglă, RTV.

Integral pe România LiberăComentarii

fanel si cine la facut scapat de puscarie pe elan schwartzenberg, tinarul sef de partid VICTOR PONTA, IN INSEACIUNEA CU CELE 20 MILIOANE DE DOLARI , TEAPA TRASA UNOR FIRME DIN uk

24 octombrie 2011 22:58

Realitatea Dezinformare tip evz! Unde este ..ostilitatea?sigur este ca Dl Schwartzemberg este proprietarul care a luat masuri fata de un angajat pe care l a demis!

24 octombrie 2011 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.