Incepand cu orele 18 Realitatea TV emite din studiourilie Willbrook. Studioul din Casa Presei Libere, unde lucreaza angajatii lui Sebastian Ghita, a ramas fara emisie.

"De astăzi, 23 octombrie ora 18, RealitateaTV a fost recuperată de la cei care au încercat să o fure. Câţiva nebuni au muncit vreo trei săptămâni să facă funcţională o televiziune legată pur şi simplu cu sârme în câteva maşini, într-un cort. Birouri recondiţionate şi laptop-uri aşezate pe ele, un decor făcut pe repede înainte... cadrul prezentatorilor de ştiri şi al talk-show-urilor. O demenţă! Ceva fără precedent pentru televiziunea din România, ceva fără precedent în istoria televiziunii!", anunţă evenimentul jurnalistul Gabriel Bugnar pe blogul său, gabrielbugnar.blogspot.com.

Rasvan Popescu, presedintele CNA, a declarat pentru Jurnalul National ca in sedinta de marti Consiliul CNA va analiza propunerile de sanctionare atat pentru Realitatea Media, cat si pentru RTV Satellite Net: "Inteleg ca Realitatea TV emite acum dintr-o alta locatie. Noi nu am fost incunostiintati asa cum legea impunea asupra acestui fapt".

Integral în Jurnalul Naţional

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.