Emisia Realitatea TV a fost „preluată ostil” duminică seara, începând cu jurnalul de la ora 18, de echipa redacţională patronată de Elan Schwartzenberg, în timp ce Studioul din Casa Presei Libere, unde lucrează angajaţii lui Sebastian Ghiţă, a rămas fără emisie. Aceasta după aproape trei săptămâni în care Elan Schwartzenberg, proprietarul Realităţii TV, şi Sebastian Ghiţă, managerul angajat de Sorin Ovidiu Vântu la postul de televiziune, şi-au împărţit echipe şi s-au certat de la cine are dreptul să intre sau nu în sediul de la Casa Presei, anunţă ROMÂNIA LIBERĂ.

„Preluarea ostilă“ a avut loc în condiţiile în care Ghiţă şi Schwartzenberg se înţeleseseră să împartă spaţiul de emisie. Conform acordului, susţine EVENIMENTUL ZILEI, jurnalele urmau a fi împărţite între cele două echipe redacţionale. Acum, proprietarul Realităţii a schimbat frecvenţa de transmisie, iar echipa lui Sebastian Ghiţă nu mai poate transmite deloc, nici pe noua frecvenţă, nici sub noua siglă, RTV.

În noile condiţii Realitatea lui Schwartzenberg nu mai transmite de la sediul din Casa Presei, ci din clădirea Willbrook, cu decoruri şi generice schimbate, în timp ce Realitatea lui Sebastian Ghiţă, care emite pe site-ul rtvonline.ro, după cum afirmă ADEVĂRUL, nu transmite live decât spotul RTV. Culisele preluării emisiei Realitatea Tv de către echipa lui Elan Schwartzenberg le dezvăluie chiar angajaţii acestuia.

„De astăzi, 23 octombrie ora 18, RealitateaTV a fost recuperată de la cei care au încercat să o fure. Câţiva nebuni au muncit vreo trei săptămâni să facă funcţională o televiziune legată pur şi simplu cu sârme în câteva maşini, într-un cort. Birouri recondiţionate şi laptop-uri aşezate pe ele, un decor făcut pe repede înainte... cadrul prezentatorilor de ştiri şi al talk-show-urilor. O demenţă! Ceva fără precedent pentru televiziunea din România, ceva fără precedent în istoria televiziunii!“, anunţă evenimentul jurnalistul Gabriel Bugnar, citat de JURNALUL NAŢIONAL.

Angajaţii managerului Sebastian Ghiţă au fost luaţi prin surprindere, constatând, stupefiaţi, că nu mai emit. Contactat de EVENIMENTUL ZILEI, Sebastian Ghiţă a declarat, totuşi, că, din punctul lui de vedere, mişcarea era previzibilă şi că nu poate oferi, momentan, amănunte, căci încearcă să remedieze situaţia, din punct de vedere tehnic. În războiul dintre cele două tabere a intervenit şi CNA, iar Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat pentru JURNALUL NAŢIONAL că în şedinţa de marţi, Consiliul CNA va analiza propunerile de sancţionare atât pentru Realitatea Media, cât şi pentru RTV Satellite Net.


Comentarii

bb.dk fiind jiban nu avea decit doua cai ptr a o lua sa o fure ce a si facut s-au sa il omoare pe acest goim nahon

25 octombrie 2011 7:05

fanel cine e elan schwarrtzenber? daca imi aduc aminte, prin 6 urma sa faca puscarie evreul pt inselaciune cu 20 mil. dolari , dar a scapat. si ghiciti cine la facut scapat, un procuror tinar, care se vroia sus, actualul VICTOR PONTA care pe chestia asta a ajuns seful corpului de control. a lui nastase, asa ca nu va mirati, in spatele lui elan sta psd-ul , cu iliescu si clica

24 octombrie 2011 22:55

PRIVITOR Niște nemernici,pe care NIMENI din această prăpădită Țară nu poate sa-i oprească.Ce Justiție mai există in această Țară ?

24 octombrie 2011 20:45

MIHAI MAI "TURMENTATULE"(DIN NASTERE...)"JIDANUL" ARE DREPTATE. GOLANI CA GHITA SAU VANTU AM VAZUT IN ROMANIA CU KILOGRAMUL..... IAR PROSTI CA TINE AM VAZUT "CU TONELE" !!! BAI BERBECULE, PROPRIETARUL "REALIATII TV" ESTE ELAN. OARE CINE O FI "GHITA" ??? BUNA INTREBARE, POATE O STI VANTU SA-TI SPUNA .....

24 octombrie 2011 17:22

cornel Intarita-i drace ca si mie-mi place !

24 octombrie 2011 15:42

cornel Intarita-i drace ca si mie-mi place !

24 octombrie 2011 15:42

Talpes dincolo de aparente../lupta pentru realitatea tve mult mai subtila deact pare.Se lupta oculta rozalie,prin Elan,cu ceva 'servicii" romanesti care vor si ele sa mai spuna si influienteze cate ceva. Vantu a fost numai un pion ..de interfatza la Realitatea.El n-a fost patron.Nici Elan nu e..! Ei reprezinta interfatza celor din spate. Vantu a fost agreat de "servicii" dar si de coulta rozalie ..astfel ca multi ani si unii si altii (din adevaratii patroni) isi faceau politica editoriala la Realitatea.tv. Probabil "serviciile" au dorit sa -l bareze pe basescu sa se realeaga.Oculta rozalie dimpotriva! De aici ..confruntarea! Vantu a tradat ..'serviciile" pentru oculta rozalie..aducandu-l pe Geoana in capcana. Ghitza a fost omul trimis de .."servicii' sa preia Realitatea..tv. Oculta rozalie a contracarat prin Elan ,punandu-l pe Vantu sa se preafaca cum ca vinde lui Elan.Acum cele doua centre de putere se lupta pentru a prelua postul tv. Desigur pentru noi va fi rau daca oculta rozalie,prin elan va reusi.Preluand postul guzganii rozalii isi vor promova oamenii lor.Deja se si observa modificari in politica postului deacnd Elan a preluat ..fictiv ceva.Ce va urma? Probabil oculta rozalie va invinge pentru ca are pioni de nadejde si metode care nu dau gres.dar pentru noi romanii ,repet, nu va fi bine!

24 octombrie 2011 14:11

elena Ai auzit, bai rromanule, vreodata de evrei romani?

24 octombrie 2011 13:53

cetateanul turmentat face jidanul ce vrea la noi in tara ? Face. Ia sa faca asa un roman in Israel... nu credeti ca e cam mult ????????????????

24 octombrie 2011 12:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.