Casa Alba a apreciat luni ca republicanul Donald Trump s-a "descalificat" pentru presedintia Statelor Unite dupa ce a propus interzicerea intrarii musulmanilor in Statele Unite. "Ceea ce a spus Donald Trump il descalifica pentru a fi presedinte", a declarat Josh Earnest, purtatorul de cuvant al lui Barack Obama, care a evocat declaratii "condamnabile din punct de vedere moral". Miliardarul, apreciat de aproape o treime dintre simpatizantii republicani in perspectiva primarelor care vor incepe in februarie, ii acuza tot mai frecvent pe musulmani dupa atentatele de la Paris. Intr-un comunicat difuzat luni, el a lansat un apel la "interzicerea totala si completa a accesului musulmanilor in Statele Unite pana cand alesii tarii noastre vor intelege ce se intampla".

Integral pe HotnewsComentarii

mihai banuiala mea e ca e blat , madam clinton va fi presedinte , si republicanii baga mascariciu in fata sa fie siguri ca nu castiga.

9 decembrie 2015 8:03

PRECIZARE: Va amintim ca prin "Casa Alba" (derbedeii de) noi întelegem pe babuinul-locatar (vremelnic) al Casei Albe si pe gaska sa de poponari & parashoote "democrate" în cap cu baba-Clinton (aia cu proteza alba, n.n.). Cu respect, Redactia HN

8 decembrie 2015 22:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.