Şapte angajaţi ai Romgaz, din cadrul Sucursalei de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS), au fost reţinuţi de procurori, luni seară, într-un dosar de trafic de motorină şi delapidare, informează Mediafax.

Cercetările continuă asupra altor persoane audiate la Parchetul Judecătoriei Mediaș.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni seară, că şapte dintre cele 17 persoane duse la audieri, în urma percheziţiilor făcute în localitățile Mediaş, Dumbrăveni şi Brateiu, au fost reţinute pentru 24 de ore.

”Aceste persoane vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru delapidare, complicitate la delapidare şi trafic de motorină. În cazul celorlalte persoane vizate cercetările sunt continuate”, a precizat Elena Welter.

Suspecții sunt acuzați că, în perioada iunie - noiembrie 2015, au furat motorină din maşinile de serviciu pe care le conduceau şi au vândut-o.

Un număr de 17 persoane, între care și angajaţi ai Romgaz Mediaş, au fost duse, luni după-amiază, la audieri, la Parchetul Judecătoriei Mediaş, în dosarul de trafic de motorină şi delapidare.

Poliţiştii au făcut, luni dimineaţă, 22 de percheziţii în mai multe localităţi din judeţul Sibiu la persoane şi firme suspectate de delapidare şi trafic de motorină, acţiunea fiind coordonată de Parchetul Judecătoriei Mediaş.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.