Horoscop 20 noiembrie. Berbec
Sensibilitatea este crescuta astazi, prin urmare e bine sa stai cat mai departe de zgomot, agitatie si contaminare cu convingerile altora. E timpul sa meditezi la propriile convingeri si sa intelegi ca inclusiv slabiciunile fizice sau anumite disfunctii organice pleaca de la atitudine. Asadar, poate a venit timpul sa schimbi niste puncte de vedere si sa ai mai multa grija si blandete cu tine.


Horoscop 20 noiembrie. Taur
Aceasta zi contine o energie vindecatoare speciala, chiar daca pare ca aduce provocari si dezamagiri legate de mediul social si anturaj. Ce ai de inteles si contemplat este cat de mari sunt asteptarile tale si cum ajungi mereu in acelasi punct al dezamagirii din acest motiv. Poate ca e timpul sa ierti sau sa accepti mai mult oamenii cu stangaciile lor cu tot. Asta va aduce mai mult pace in tine si in jurul tau.


Horoscop 20 noiembrie. Gemeni
Luna se afla astazi in Pesti si creeaza un context destul de alunecos in zona carierei, semn ca nu e momentul potrivit pentru decizii pe termen lung si nici pentru schimbari facute pe fond emotional. Este mai curand un prilej pentru a reflecta la unele alegeri trecute, pentru a recunoaste eventuale greseli si pentru a privi lucrurile dintr-un unghi diferit, cu mai multa luciditate, intelepciune si… sinceritate.


Horoscop 20 noiembrie. Rac
Nimeni nu detine adevarul absolut sau toata lumea are dreptate. Aceasta este invatatura zilei si, pe de o parte iti poate produce confuzie, dar pe de alta parte te ajuta sa intelegi ca exista posibilitati diferite de a privi o situatie si cu siguranta multa intelepciune la care poti apela pentru a crea mai multa usurinta. Partenerul de viata te sprijina sa transformi o viziune, iar imaginea ta in lume se poate, de asemenea, schimba in sensul unei credibilitati si responsabilitati crescute.


Horoscop 20 noiembrie. Leu
Luna in Pesti activeaza o zona destul de misterioasa si greu accesibila pentru mintile rigide. Practic ziua de astazi e necesar sa fie traita dincolo de logica, ci cu prezenta, intuitie, ca o curgere fluida si nestigherita de dorinta de a intelege. Nu sunt recomandate deciziile legate de bani si nici investitiile. In schimb, e o zi excelenta pentru a produce o transformare in atitudinea zilnica, in stil de viata si munca.




Integral pe Income Magazine



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.