Fostul premier Adrian Năstase consideră că desemnarea lui Dacian Cioloș ca prim-ministru înseamnă "probabila instalare, sub acoperirea ideii de tehnocrație, a unui guvern de dreapta în România, în locul guvernului de stânga și pregătirea dreptei pentru alegerile de anul viitor".

"Probabil că în Parlament PSD va descoperi, cu uimire, că se află în opoziție, dacă nu va accepta o poziție umilitoare, minoritară, în noul guvern.

Nu cred că prin desemnarea unui premier tehnocrat toate partidele vor fi în opoziție! Astfel, cu ajutorul "străzii", este schimbată majoritatea parlamentară decisă în alegeri și, pe această bază, guvernarea", scrie miercuri Năstase, pe blogul personal.Integral pe AdevărulComentarii

va D-le Nastase PDL-eprele si shleahta lor nu sint de dreapta. In alta ordine de idei, important este sa-i mearga tarii si majoritatii locuitorilor ceva mai bine, nu ce orientare politica teoretica are cei care conduc, mai ales daca fura pe rupte si fac ilegalitati.

11 noiembrie 2015 15:57

LLLLLLLLLLL Bineinteles ca da. Asta ca sa nu spunem guvern de securisti. In Romanica securistii au tot felul de denumiri: masoni si mai nou tehnocrati. Tot asa ne va fi si de acum incolo: autostrazi care se scufunda, soferi care conduc presedinti si n-au permis, motociclisti ce nu stiu sa conduca motocicleta si cluburi care iau foc Dumnezeu stie cum

11 noiembrie 2015 13:12

Mai tare, ca nu s-aude de zabrele! Daca-i avea o minima decenta ai tacea "forever"...

11 noiembrie 2015 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.