Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, numele premierului desemnat, la aproape o săptămână de la demisia lui Victor Ponta şi după organizarea, în premieră, a două runde de consultări, având loc inclusiv discuţii cu societatea civilă, pe fondul valului de proteste. Propunerea preşedintelui este Dacian Cioloş. Dacian Cioloş, nominalizat de Klaus Iohannis pentru postul de premier, a fost comisar european pentru Agricultură în perioada 2010-2014, realizând prima reformă a Politicii Agricole Comune, iar după încheierea mandatului de comisar a fost numit consilier special al preşedintelui Comisiei Europene. Dacian Cioloş, de profesie inginer agronom, a devenit comisar pentru Agricultură în 2010, ducându-şi mandatul la bun sfârşit în noiembrie 2014. În luna iulie a acestui an, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe Cioloş în funcţia de consilier special pentru securitate alimentară.Integral pe MediafaxComentarii

liberalul socialist bai @s, da, este presedintele unei "parti" din romani: cei acre nu se las qacumparati cu niste sarmale, mici si sosni de catre pesedisti. Doar "citivva": PESTE 6 MILIOANE! Dupa mnintea voastra de curci bete, Johannis urma sa isi puna "guvernulul propriu" din PNL, cu Blaga, Anastase si Predoiu, nu-i asa? Acum v-a lasat in offside. Dar chiar si-o matura daca punea - si nu jigodia voastra nominalizata de condamnat - tot ati fi zis ca "i-a convenit mortii". Bai kakatilor, partidul vostru socialist este PE FARAS! Si ASTA si merita, pentru tot "binele" pe care ni-l face din 90 incoace.

11 noiembrie 2015 13:38

s E multumit Joianus, are guvernul lui. I-a picat bine tragedia din clubul mortii , a fost fericit ca s-a intamplat, ca sa scape astfel de Ponta. Acest pres. nu este al tuturor romanilor,ci al unei parti numai. Este un poltron si un nilpotent. Un "demn"urmas al celuilalt pres., care a fost cat se poate de malefic,machiavelic si betivan.

11 noiembrie 2015 10:28

decebal numai cu romanii nu va trage asta...la fel ca si molaul ghiolbannis

10 noiembrie 2015 20:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.