Jandarmeria va lua măsurile necesare pentru a preveni apariția unor incidente și pentru a asigura protecția participanților la protestul de marți seară, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al instituţiei, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, au fost mobilizate mai multe efective pentru a menține ordinea publică pe parcursul manifestării.

"Mai mulți negociatori ai Jandarmeriei discută cu unii dintre liderii acestei adunări și vom încerca să aflăm intenția lor și finalitatea acestei manifestări. Nu este o adunare publică organizată, cu o coerență în activitate, sunt mai multe grupuri, este o adunare eterogenă și vom încerca să adaptăm dispozitivele noastre de protecție ca să asigurăm măsurile de ordine publică", a declarat Enache.


Comentarii

Aurel Dl Gica spune pe-a drepta.Sistemul este de vina.Nu cel capitalist,insa, ci atmosfera intretinuta de partidele de drepata, care contesta orice, care aduce in spatiul public orice,care seamana neincrederea in parlament si guvern, care foloseste DNA ca dovada ca Romania este corupta in politicieni, nu in noi, oamenii de rand.S-a antamat ideaa ca patronii clubului au dat spaga, dar nu spune ca pentru a primi aprobarea functionarii unui patiu fara evacuare ,fara saigurarea de foc, si nu a cerut ca artificiile sa fie aprobate de primar ,contra spaga. Noi, suntem asa construiti -Lasa ca merge si asa .Din 400 de rocari unul nu a sesizat ca sala nu corespunde,cei careau organizat spectacolul nu au stiut ca focul deschis este periculos, dar primarul trebuia sa stie de toate. Studentii francezi au pus tara pe jar in 1966 pentru ca autoritatile nu au admis promiscuitaea in camunele studentesti.Ce vor rocarii nostrii Nu stiu, ies in starada si paote unul , mai format,striga, jos coruptia, turma urmeaza.Si uite asa se ajunge la premier. Dar orice actiune sociala trebuie sa aiba o supapa.Guvenul trebuie sa o gaseasca, caci nu poate crea ,asa , deodata, locuri de munca pentru tineri si nici facltati de drept, care sa scoata 40.000 de studenti pe an. In rest,presa ar trebui sanu mentina starea de ura si incrancenare,canu se stie de unde sr iepurii !Mai bine sesizam cazuri concrette , ianinte de a stimula DNA sane compromita politicienii, pentru ca fara partide numai in Papua se paote trai.Dar sa fie responsabile !

4 noiembrie 2015 7:59

gica,contra Se gasesc intodeauna citiva tapi ispasitori ,citiva acari Paun dar populatia a inceput sa perceapa ca de fapt vinovatul principal este SISTEMUL care nu poate fi schimbat decit prin REVOLUTIE si istoria se va repeta ! SISTEMUL este impus si sustinut de afara si este aproape imposibil sa fie indepartat fiind special creat pentru a stapinii lumea

4 noiembrie 2015 7:24

Dan Va vine randul jigodiilor si va e frica sa nu ramaneti fara 85 de bani pe postare. Nemernicilor !

3 noiembrie 2015 23:44

Ion Cr Se vede clar ca mitingul spontan este de fapt perfect organizat. Tragedia de la club le-a cazut manusa regizorilor acestor proteste. Manipulatorii sunt printre ei si le dau directia si tintele. Au sloganele pregatite.De la "jos Piedone" s-a trecut rapid la "jos Ponta, jos Oprea". Unele televiziuni diversioniste sustin mediatic ,le dau idei ,mentin atmosfera,ii mangaie intre cornitze sa-i agite. Vor sa transforme totul intr-o asa zisa "revolutie" a tinerilor.Tinerii,oricat de tineri ar fi ,trebuie sa realizeze ca pot fi folositi masa de manevra de forte obscure. Daca tot ii doare si vor adevarul despre ce s-a intamplat de ce nu se indreapta mitingul si spre procurori sa iasa mai repede cu primele probe? De ce cer demisia lui Piedone, care paradoxal poate nu e chiar vinovat! Nu trebuie sa ne lasam manipulati de papusarii din spate. Interesele lor sunt cu totul altele.

3 noiembrie 2015 22:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.