Comandantul forţelor care l-au capturat pe Muammar Kadhafi, Omran al-Oweib, a oferit detalii despre ultimele momente de viaţă ale fostului lider libian, într-un interviu acordat în exclusivitate BBC News Online.
Omran al-Oweib a povestit pentru BBC cum colonelul, rănit, a fost scos dintr-o conductă de drenare în care se ascundea la Sirt, a făcut zece paşi şi a căzut pe fondul focurilor de armă. El susţine că este imposibil de stabilit cine a tras glonţul fatal.

"Nu am văzut cine l-a ucis, ce armă l-a ucis pe Kadhafi", a declarat Oweib. El a adăugat că unii dintre combatanţii săi au vrut să îl împuşte pe colonel, dar că el a vrut ca acesta să fie menţinut în viaţă.

După ce Kadhafi a căzut, a declarat Oweib, el l-a dus într-un spital de campanie unde a fost declarat mort. "Am încercat să îi salvez viaţa dar nu am putut", a declarat comandantul.(...)Integral pe MediafaxComentarii

Ghertzoy Costika din Filipesti-Bacau Nu va agitati de pomana ca la putere vor fi francezii.Ha!

24 octombrie 2011 6:11

Justin agenturili occidentale de presa sunt iritate de faptul ca mr. Kadhafi a fost impuscat. Extraordinar, ce crima oribila sa-l impusti pe col Kadhafi ! Un om asa de bun, un om care nu facuse nimic rau pana atunci, era ca un ceausel de mielusel. Acum cred ca joaca septic cu Ceausescu, iar Saddam bate pasul pe loc pe langa cei doi (in trei nu se poate juca) asteptandu-l pe amicul Asad ca sa faca pereche. Cica Asad l-a intrebat pe imamul lui personal sa se intereseze "acolo" si sa-i spuna daca in iad se joaca septic. Dupa cca o luna vine imamul si-i zice ca are 2 vesti pentru el, una buna si una rea. Cu care sa inceapa ? Asad ii zice sa inceapa cu aia buna. Dialog : - Mr. president in iad..da, se joaca septic. - Si vestea rea care e ? - (intreaba Asad). - pai....maine aveti meci acolo...

24 octombrie 2011 2:54

aurel Bull. Au pus premiu pe capul lui viu sau mort si au tras care cum i-a venit la mina. La fel ceasca s-a dus asa cum a venit nu inainte de a tortura mii de oameni. Intrebarea e cine vine acum la putere nu au partide de opozitie si petrolul libian e cit pentru toata Africa. Culmea sta intins in acelasi loc unde cei spinzurati de el cind au incercat sa-l dea jos prin anii 80 au fost lasati in plin soare pe o caldura de peste 30 de grade sa infricoseze populatia. Mai ramine sa-l vedem si pe sirian linga el.

24 octombrie 2011 0:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.