Programul festivităţilor organizate cu ocazia „Jubileului 90" al M.S. Regelui Mihai I al României surprinde prin absenţa implicării Bisericii Ortodoxe Române şi a Patriarhului Daniel.

Legăturile istorice dintre BOR şi Casa Regală sunt strânse, precum şi cele personale. În aceste condiţii, nu putem decât să ne întrebăm de ce Biserica Ortodoxă Română îl ignoră pe Regele Mihai? Tu ce crezi?(...)

Adevarul.ro

Integral pe AdevărulComentarii

Erdogan NU! Da-l in pizda masii!

5 decembrie 2017 19:31

Enorias http://www.infomm.ro/ro/detalii/ancheta-cazul-preotilor-batausi-din-borsa-inca-nerezolvat

14 iulie 2014 8:36

chivu nici nu mai incape vorba ca ci abdicarea a fost faxcuta de comunistii bolsevici care impreuna cu PCUS,PCR nu mai sunt deci impunerea lor de abdicare este nula ,si marea adunare nationala care trebuie sa confirme faptul a disparut ,aparand acest parlament invalid nerecunoscut de cine ,mai e cineva afara de legiuitor adicamarea adunare nationala condusa initial de stefan voitec fost presedinte al PMSD

21 noiembrie 2011 21:42

FLAVIU DUMNEZEU SI REGELE

9 noiembrie 2011 13:24

"INSASI" Bebe Baloteanu Cufureanu Pupincureanu Dilimangeanu GAGA BULA Bai talambule, nu te mai tot baga inseama, scriint pe forumuri elucubratiile mintii tale contorsionate ! Cretinelule !!!

25 octombrie 2011 10:22

anna mihai Biserica romana trebuie sa tie cu poporul roman si nu cu tradatorii lor .

24 octombrie 2011 9:04

anne1970_ar EVIDENT! Nu e biserica neamului? Sau s-a politizat si ea?

23 octombrie 2011 23:13

george coşbuc Va participa sigur! La Prohod. Peste foarte pu- ţin timp! Omul Mihai este foarte în vârstă. Totuşi să-i urăm sănătate până la sfârşit!. A fost tatăl meu natural. Nu a dorit să-şi recunoască paternitatea după abuzarea mamei mele. Poate nu a fost lăsat.

23 octombrie 2011 20:07

Mosu D-le Laurentiu Luca , la sfarsitul articolului vorbesti de legaturile istorice dintre BOR si casa regala. Ai uitat insa de legaturile istorice dintre Bor si casa comunista . Cred ca ti-a scapat. Se mai intampla, deaceea am tinut sa complectez eu chestia cu legaturile istorice.

23 octombrie 2011 19:05

Veteran La jubileul ex. regelui Mihai ar trebui ca in fata parlamentului bucurestenii sa cante "Imnul Maresalului " (" Ioan cel fara de mormant ").

23 octombrie 2011 18:55

cititor Toti va dati cu parerea de parca ati fi fost acolo in acea zi...treaba voastra.Legat de BOR e clar de ce nu participa - pai daca nu sunt bani in joc dupa ce sa se mai oboseasca patriarhul sa mearga pana acolo! daca primeau terenuri si cladiri sa vedeti numai cum se imbulzeau mai marii conducatori ai BOR-ului la poarta! Iar pentru d-l @Vasile Ist.C.Zavada Peri - Tu nu ai aflat pana acum ca exista si alte religii ale lumii? ce ii intereseaza pe ceilalti ca se scrie dzeu prescurtat? iar dzeu este in realitate tot un zeu, fiecare religie isi are zeii sai! ori nici tu n-ai in cap numai moaste si habar n-ai de lumea in care traiesti? legat de `necesitatea` bisericii in parlament iti dau dreptate!

23 octombrie 2011 18:54

GYOL Poporu roman sa le dea atentie acestei familii de guzani atunci cand vor vedea intrand an tara acele garnituri de tren ancarcate cu toate operele de arta pe care le-a luat cand a tradat poporul roman si le-a praduit an europa.

23 octombrie 2011 18:36

vasile nu. acest individ tradator de neam nu merita onoruri de stat si ale bisericii. asa cum zice miron cosma toti ce care au fost sefi de stat in romania dupa 1989, precum si acest indivdi care se da rege al romaniei , fara a avea un drept legal, ar trebui ar trebui arestati si condamnati in procedura de urgenta pentru dezastrul de astazi al tarii

23 octombrie 2011 15:28

Manu Bravo D-le Baloteanu, acest mascarici si tradator care ptr binele personal a semnat abdicarea si pur si simplu, prin aceasta ne-a trimis in mainile comunistilor are nesimtirea de a se mai numi rege.Pai daca a semnat abdicarea nu mai este rege mai idiotule( ce scrii acest articol) si ptr toti ceilanti ce-l numesc rege, iar vaca aia de nevasta ce nu vorbeste un cuvant in romaneste nu este regina caci mascariciul deja abdicase inaintea casatoriei cu ea.

23 octombrie 2011 14:44

Dio ce sa caute BOR la aniversarea unui tradator?!?

23 octombrie 2011 13:21

BUTONEL Da, dupa ce isi platesc taxele si impozitele...mama lor de farisei....

23 octombrie 2011 13:19

Vasile Ist.C.Zavada Peri Domnul comentator care se iscaleste cu teodor, sa retina atat el cat si altii, ca atunci cand treci numele lui Dumnezeu cu prescurtarea D-zeu, faci un mare pacat, deoarece terminatia de zeu, te duce la paganism, falsul intr-un Dumnezeu inventat de mintea bolnava a omului, care goneste, in nestiinta lui, dupa traditii, obiceiuri si alte inventive, care supara pe Dumnezeul adevarat din Ceruri. in rest, ceea ce scrie d-l teodor este adevr, ca indiferent de cum il numim pe Dumnezeu, El este acelasi. Cu toate ca d-l bebe este cam aspru, in mare parte are dreptate, atat despre problema fostului rege, cat si ,,necesitatea" bisericii ortodoxe de a veni in Parlament. vasile.zavada@yahoo.com

23 octombrie 2011 13:12

Bebe Baloteanu INSASI GAGA BULA, CEL CE SCRIE ARTICOLUL SE DOVEDESTE UN NATANG, NEINFORMAT, PRIN FAPTUL CA VINE ACUM DUPA 22 DE ANI DE DEMOCRATIE SA SPUNA DE MIHAI, FOSTUL REGE, CA INCA I SE SPUNE REGE. NUMAI ANALFABETII SI SEMIANALFABETII (ANALFABET FIIND ORICINE VORBESTE DE MIHAI CA REGE SI NU EX-REGE.PACAT, CA MAI RIDICAM ASTFEL DE PROBLEME, CA SE VARSA ATATA CERNEALA PT. A DISCUTA DACA ,,REGELE" SA VINA IN PARLAMENT SI DACA BISERICA SE CUVINE A FI PREZENTA. CINE ARE PUTINA INTELEPCIUNE TREBUIE SA INTELEAGA CA NICI EX-REGELE SI NICI ORTODIXIA NU AU CE CAUTA IN PARLAMENT. MAI A;LES BISERICA CE NU TREBUIE SA SE ALIPEASCA DE PROBLEME POLITICE, DAR AZI BISERICA ORTODOXA SE COMPLACE IN TOT FELUL D EABERATII, CA TE INTREBI DE CE ISI MAI ZIC SLUJITORI AL LUI DUMNEZEU?

23 octombrie 2011 13:02

teodor Biserica ortodoxa Romana , in afara de castigurile fabuloase de la enoriasii amarati, ignora pe toata lumea. De ex. de ziua fostilor Detinuti Politici de la Tg. Mures Biserica ortodoxa nu participa ,din cauza ca participa si biserica greco catolica. Parca nu am avea acelasi D-zeu.Cate odota iti vine sa dai cu palaria in stele.

23 octombrie 2011 12:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.