Aproximativ 46% dintre românii din Marea Britanie care nu vor sӑ se mai întoarcӑ în Romȃnia niciodatӑ, în timp ce 33% intenţioneazӑ totuși sӑ se întoarcӑ peste cȃţiva ani.

Doar 18% au rӑspuns cӑ vor sӑ se întoarcӑ cȃt mai repede dupӑ ce își adunӑ o sumӑ de bani, potrivit unui studiu realizat de site-ul online AngliaMea.ro, citat de Gds.ro.

Toate acestea deși romȃnii duc o viaţӑ mai degrabӑ modestӑ în Marea Britanie, cu salarii mici, cheltuieli mari și vreme neprietenoasӑ.

Potrivit chestionaului, romȃnii din UK vin des în ţarӑ, aproximativ 55% vin de 3 sau mai multe ori pe an în ţarӑ, în timp ce 30% vin o data pe an. Asta demonstrează faptul că românii sunt legaţi de familiile, prietenii și ţara lor de origine. Pe de altӑ parte, poate fi un indiciu și al lipsei de adaptare în noua ţarӑ.


Comentarii

geo este mai suportabil sa fii umilit acolo, decat sa fii umilit in tara ta.

26 octombrie 2015 20:48

PRECIZARE: Va rugam sa ne scuzati pentru defekarea acestei "stiri" (da, stim ca situatia se boate schimba brusc & radical chiar mâine-seara, n.n.), dar astia dela UE au pus EURO-ochii pe CASELE & LOCUINTELE ... DUMNEAVOASTRA, stimati cititori, si planuiesc tocmai sa va bage EURO-mortul (sub forma de "refugiati", n.n.) în casa - de aici interesul pentru cine & ce planuri are! Cu respect, Felix & A3

26 octombrie 2015 18:36

sori Acestia nu ar mai trebui sa mai aiba dreptul sa voteze la legerile noastre . Pa

26 octombrie 2015 18:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.