Liderul USL Victor Ponta a explicat, într-o declaraţie transmisă miercuri agenţiilor de presă, că a luat act de intenţia noului Guvern de a prioritiza proiectele publice şi a susţinut că un gest concret în această direcţie este suspendarea imediată a Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) şi realocarea banilor către programe care să creeze locuri de muncă. Premierul Ungureanu a spus că va lua în calcul propunerea.

"PNDI a fost criticat dur de FMI şi Comisia Europeană", a arătat Ponta. Drept urmare, liderul USL consideră că "singurul răspuns corect pe care ar trebui să îl dea Executivul este stoparea acestui program". În viziunea lui Ponta, "Suspendarea imediată a PNDI şi utilizarea celor 280 milioane euro prevăzuţi în bugetul actual în vederea unor programe de creare de locuri de muncă, ar fi o primă dovadă palpabilă a implementarii unor intenţii lăudabile". Liderul USL a precizat că Opoziţia va susţine Executivul în acest demers.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a spus că va lua în calcul propunerea lui Ponta de suspendare a PNDI.
Integral pe AdevărulComentarii

Bill Un B.O.U. Ce te poti astepta de la un bastard neo comunist.

16 februarie 2012 0:53

nelu Sunteți distractivi .Nu vă mai certați .Toată treaba se rezolvă foarte simplu .Milioane de oameni în stradă și cereți o nouă lege ce să reglementeze sponsorizarea partidelor de la buget .Tontulică credeți că va face altfel ! vă înșelați .FELIXULE TONTU IAR NU ARE COMENTARI FAVORABILE .MAI RESCRIE ÎNCĂ O DATĂ .SAU SPUNEȚI CĂ UMBLAȚI CU SĂRUMÎNA PENTRU COMENTARII FAVORABILE .

15 februarie 2012 18:47

adevarul absolut @din diaspora-bre capsunare,vezi ca Ferentariul nu e "diaspora".e RRRom(ania).PNDI este de facto strategia Kiorului si a liotei de capuse portocalii de sustragere a banilor de la buget si UE prin contracte cu dedicatie .asa ca mergi si macane in alta parte,retardatule

15 februarie 2012 17:28

din diaspora pentru "adevarul absolut" Amice, de ce te bagi unde nu te pricepi? Crezi ca te ajuta invectivele sa-ti maschezi nepriceperea? Te inseli.

15 februarie 2012 16:35

adevarul absolut @hihi-ma-ta stie cat esti de prost?nu prea cred,ca te-ar fii avortat.tu cu EBA sunteti etalonul inteligentei portocalii.auzi la el boul,are impresia ca Kiorul si PeDeLepra au intrat sub atentia FMI si CE pt. ca...fac autostrazi!!stuchi-te-ar matzele de cretinel portcaliu ce esti!!

15 februarie 2012 16:02

unu PNDI-format din firme agreate pdl la stors de bani!

15 februarie 2012 16:00

hihihi ADICA IARASI FARA AUTOSTRAZI? PONTA SE VREA BASESCU? 2012 E 15 ANI DUPA 97! Ce mergea cand eram in faliment, nu mia merge acum, cand va trebui sa crestem. Degeaba intreprinderi daca nu au cu ce transporta! Sau ducem painea si pestele cu avionul?

15 februarie 2012 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.