Senatorul liberal Puiu Hașotti a afirmat marți, în plenul Parlamentului, că vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD.

"Vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD. Eu vă spun și de ce: pentru că domnul Ion Iliescu nu stă între Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Stă între Victor Ponta și Liviu Dragnea. (...) Și o spun pentru cineva care a afirmat aici totalmente gratuit că (n.r. PNL) are vreo legătură cu domnul Traian Băsescu. Domnul Traian Băsescu nu are nicio legătură cu actualul PNL, are legătură cu altceva, are legătură cu scandalul veșnic în România, are legătură cu toate diversiunile politice care se pot imagina", a declarat Hașotti, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

El a subliniat că moțiunea de cenzură este "strict politică, care îl vizează pe primul ministru". "Era o obligație politică pe care noi trebuia să o facem și vreau să vă aduc aminte că în ultimii 25 de ani au fost peste 50 de moțiuni de cenzură", a adăugat senatorul.Integral pe AgerpresComentarii

falconetti MAi nene, ia scoate carnetul de partid dinainte de '89!! E galben sau rosu? De aia nu votati Lustratia golanilor! Ar tgrebui sa traiti din 600 pensie , nu din 40.000 lei luna ca parlamentari!!! HUOOO!!!

29 septembrie 2015 17:43

Vali jalnica explicatie pentru care motiv s-au infratit cu hotii.

29 septembrie 2015 15:44

nae HASOTI , esti nesimtit , si tu ai supt lapte gras la tita comunismului , asa te-ai remarcat ! Si Blaga , delatorul de Quintus , tirnafes de Atanasiu , Anastase care a promovat in modeling pe... comunism !

29 septembrie 2015 15:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.