Primarul suspendat Sorin Oprescu ar putea fi reîncarcerat în cursul zilei de mâine.

Rezultatele analizelor făcute lui Sorin Oprescu au concluzionat că poate suporta regimul de detenţie. Coronarografia a arătat că inima primarului suspendat este în stare bună.

Intervenţia medicilor a fost făcută la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Între timp, echipa de apărare a lui Sorin Oprescu vrea să ceară DNA confruntarea acestuia cu denunţătorul.


Comentarii

Oprescu este tot un produs marca PSD. Ponta- Dragnea, a coborât jocul politic și confruntarea politică atât de jos încât șantajează interesele României" . Tara este în fața unui șantaj ordinar practicat într-un triunghi practicat de Dragnea, Ponta și președintele Klaus Iohannis, care are un rol aici. Deci, sunt trei entități, din care doi, Ponta și Dragnea, care având un dispreț total pentru interesele țării merg la șantajul pe care l-am anticipat de acum trei săptămâni, când spuneam că până când Iohannis nu garatează desemnarea unui premier de la PSD, Ponta nu va pleca de la Guvern" ..

29 septembrie 2015 7:14

gica,contra Natiunea afla cu bucurie ca alesul e relativ sanatos(ceace se banuia) si ca poate suporta si condamnarea fara sa dea coltul La multi ani in puscarie !Apucate de scris carti cere sa iesi la munca ca se va gasii un sustinator sa te angajeze pentru munca de birou Succes Oprescule

29 septembrie 2015 6:50

ROMAN Cum de ""NU este CEORBEA,si altii ca el intresati de soarta altor dedinuti ,care nu au furat asa o suma inmensa ,si stau in temnita cu mult mai multi in camere ,in conditii grele ,iar doctorii sant doar de forma chemati. LASATII SI PE ACESTI CORUPTI,SA SIMTA CE ESTE PUSCARIE !!!,SA NU LE MAI TREBUIASCA FURAT .NU LE CREATI CONDITII ""DE HOTEL""!!!!!!

28 septembrie 2015 22:05

Pai ce sa mai spun Multa sanatate Domnului primare suspendatu

28 septembrie 2015 21:20

euro-Paulus: SUNT EXTREM DE DEOSEBIT DE ÎNCÂNTAT sa aud ca "rezultatul coronarografiei este foarte bun" - asa ca acum, ahi, MARSH LA BULAU & ciocu-mic !!! Cu respect, e-P

28 septembrie 2015 20:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.