Copreședintele PNL Alina Gorghiu a lansat luni un apel către părinți pentru a-și vaccina copiii cu vaccinurile din schema obligatorie. "Am solicitat ministrului Sănătății să demareze campanii de informare provaccinare, pentru a fi informați părinții. Pentru prima dată în ultimul deceniu rata vaccinării în București a scăzut sub pragul de siguranță de 80%. Este de datoria Guvernului să combată, printr-o campanie temeinică de informare, acest scepticism care a molipsit o parte dintre părinții din România. (...) Fac un apel public la părinți să nu punem în pericol sănătatea copiilor neglijând sau refuzând să ne vaccinăm copiii. Cred că vaccinurile din schema obligatorie sunt nu doar sigure pentru sănătate, ci elimină acele dubii sau acele premise care pot genera boli cu consecințe deosebit de grave pentru copiii noștri. Fac un apel la responsabilitate față de ideea de sănătate publică din România", a transmis Gorghiu, la sediul PNL sector 5.

Integral pe AgerpresComentarii

nae Putoarea asta inculta e invitata chiar acum la un post de televiziune ! Jenant de proasta ! Ea n-are nimic constructiv in cap , doar demisia lui Ponta , fara sa realizeze ca niciodata ea nu va ajunge la nivelul lui !!!

14 septembrie 2015 22:03

mihai In ce calitate ? A avut grija de copii ? sau da bine la presa?

14 septembrie 2015 21:11

Lute Dar ea de unde stie daca nu are copii mai intai sa faca sa-i cresca si apoi sfaturi ,ca deja se pricepe la toate !!

14 septembrie 2015 21:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.