"Eu am sesizat ceva ce mi se pare extrem de delicat: afirmația că aceste cote s-au stabilit de Comisie fără a consulta statele membre. Nu cred că, dacă aș fi fost la Cotroceni, Comisia și-ar fi permis să anunțe o cotă pentru România fără să mă consulte. Sunt convins că multe state au fost consultate. (...) Este evident, pentru cine înțelege mecanismele de discuție și abordările, că România la un moment dat a acceptat această cotă, stabilită exact pe algoritmul pe care acum îl critică (președintele Iohannis — n.r.). Eu aș fi avut o poziție extrem de severă împotriva repartizării și a măcar unui singur refugiat. Nu sunt de acord cu așa ceva și este și neconstituțional"

"România nu are nicio responsabilitate pentru colapsul instituției care se numește Schengen, pentru colapsul instituției care se numește Tratatul de la Dublin"


Comentarii

basescu la puscarie pe viata ce tupeu are acest hot ordinar care a prejudiciat bugetul tarii cu miliarde de euro numai in dosarele flota si anrp,a taiat pensii si salarii si a marit tva-ul in timp ce el cu udrea cu videanu si cu toata gasca de mafioti furau miliarde de euro din bugetul tarii ! la puscarie cu acest hot ordinar !

14 septembrie 2015 14:13

Comandorul Daca... Important ca nu mai esti si, deci, poti fi "solicitat" sa dai 'sama pentru toate faradelegile savarsite de tine, familiglia si sleahta ta de jefuitori! Rog reprezentantii legali ai ziarelor, TV-iunilor si radioului, sa nu-l mai invite pe acest individ, cu o educatie discutabila, ba chiar rudimentara! La TV ne sperie copii cu chipul acela desprins parca de pe etichetele de bauturi alcoolice, la radio trezeste frisoane cu acel ha-ha-it ca un galgait de coniac in filmele de western , iar in presa scrisa, debiteaza numai prostii care, puse cap la cap, dau valoarea "de ras" a acestuia. Nu-l mai vrem, ne-am saturat!

14 septembrie 2015 9:01

SIKTIR ...daca erai tu, Kiorule, la Cotroceni, ai fi golit Bugetul Tarii, ai fi terminat pe romani - pe care-i urasti de moarte (si vice-versa), ai fi pus Tara la cheremul Jihadului, asa cum ai comis, sceleratule, cu RAPIREA jurnalisitlor ! Cele 9 milioane $, au disparut in conturile tale, sceleratule, si ale vamesului hotz Blaga pnl-epros, HA! HA! Taci drak', ciorditor de bani publici....

13 septembrie 2015 10:58

nae Nu ti-e rusine mai neica nimeni sa spui asa ? Cine te baga bai dobitocule pe tine in seama ? Stateai izolat ca un prostanac si acum te dai voinic , scarba ordinara !

13 septembrie 2015 10:54

@Toti Andrei Toti, nu te mai recunosc ! Nu tu erai "marele" sustinator al Basescului pe acest site ? Ce-ai patit, de ti-ai schimbat ...."optiunile" ??? Musti ....mana stapanului ..javra ???

12 septembrie 2015 13:57

Alex Cand era la Cotroceni ne amintim imaginile cu Basescu stand retras si plouat intr-un colt cand erau intrunirile europene de nivel inalt. Spre deosebire de el Iohannis chiar are cat de cat trecere si influenta si nici macar el nu cred ca va reusi sa schimbe ceva. Cand dobitocii din Germania isi pun in cap ceva cam reusesc sa isi impuna punctul de vedere.

12 septembrie 2015 13:07

If ... Daca mai erai tu la Cotroceni, cereai cel putin 50.000 !!! Jigodie ce esti! Totdeauna ai anticipat si supralicitat solicitarile UE, Germaniei sau SUA. Ca doar pe protectia astora ti-ai construit supravietuirea la putere si pastrarea imunitatii de mafiot. Nu erai tu cel care supralicita ideea renuntarii la suveranitate nationala in favoarea Statelor Unite ale Europei? Sau refuzul de a auzi macar despre datoria istorica a Germaniei fata de Romania? Sau supralicitarea ofertei de a trimite armata romana sa lupte in razboaiele pentru resurse ale SUA?

12 septembrie 2015 11:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.