Cinci persoane au fost rănite, iar patru au fost arestate, în urma unor confruntări între extremişti de drepata, extremişti de stânga şi poliţie, în apropierea de Gara Dortmund, în timp ce în staţie coborau refugiaţi, au anunţat forţele de ordine duminică, relatează DPA în pagina electronică.

Patru persoane au fost arestate, după ce aproximativ 20 de extremişti de dreapta s-au ciocnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu aproximativ 30 de extremişti de stânga şi cu poliţişti, în care au aruncat cu sticle şi pocnitori.

Trei poliţişti, un demonstrant şi un trecător au fost răniţi.

La miting, organizat de către filiala locală a unui partid de extremă dreapta în apropiere de gară, au participat aproximativ 30 de extremişti.

Poliţia a precizat că demonstranţii au fost ţinuţi la distanţă de gară, pentru a nu fi văzuţi sau auziţi de către refugiaţii care soseau în staţie.

Sute de imigranţi au sosit în oraş în ultimele zile, iar Dortmundul aşteaptă şi mai mulţi.

Violenţele au izbucnit după ce câteva sute de extremişti de stânga, dintre care unii aveau atitudini provocatoare potrivit forţelor de ordine, au încercat să blocheze ieşirea extremiştilor de dreapta din zona gării.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.