Primul tren cu imigranţi, la bordul căruia se aflau 167 de persoane, a ajuns sâmbătă la Munchen, în Germania.

Refugiații se urcaseră în tren pe teritoriul Austriei, relatează AP, citată de Mediafax.

Poliţia a anunţat că trenul a sosit în capitala Bavariei la ora locală 10.25 (11.25, ora României).

Imigranţii fac parte dintr-un grup mai mare, care a fost adus cu autobuzul din Ungaria la frontiera cu Austria.

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale, Simon Hegewald, a declarat pentru agenţia The Associated Press, că un tren special închiriat în acest scop, de la Salzburg, în Austria, cu câteva sute de persoane la bord, era aşteptat să ajungă la Munchen către prânz.

Integral pe România LiberăComentarii

CHESTIONARUL ZILEI.ro @ @ Chestionarul.... - Nu bre, lucrator in domeniul soft ! Tu ai un handicap ! Nu citesti decat primul rand, dupa care iti dai cu presupusu`, da`.... important in postarea mea era finalu` bre ! Nu tiganii !!!

6 septembrie 2015 0:07

@Toma Nu iti fa tu griji, se pare (din alte articole) ca e mare coada la biserice din Germania unde sute (pt. inceput) se convertesc la crestinism.

5 septembrie 2015 23:43

@CHESTIONARUL ZILEI.ro Am lucrat cu sirieni (in domeniul software) si ca sa-i compari cu t.i.g.a.n.i.i romani trebuie sa fi handicapat.

5 septembrie 2015 23:41

Toma Germania e pe maini bune.Cineva de peste Ocean vrea sa-i bage mortu in casa si s-o intareasca cu vreo cateva milioane de musulmani. E drept ca si conducatorii interni (in fapt marionetele ocultei mondiale)pun botul la acest scenariu.

5 septembrie 2015 19:45

CHESTIONARUL ZILEI.ro Va deveni o veste si mai...."minunata" aceea in care se va anunta ca TOTI CEI 800.000 de ...asa zisi refugiati vor ajunge in Germanica, care nu s-a putut "acomoda" cu vreo 10-20.000 de tigani romani si bulgari ! Si peste (sa zicem.!) 20-30 de ani, timp in care "refugiatii" isi vor fi adus familiile, copii lor se vor fi inmultit cu un factor incepand de la...4 - 5, impreuna cu cele cateva milioane de musulmani existenti deja, vor incepe sa execute la crestinii ....de orice felor fi ramas prin acele locuri ! Insallah !!!

5 septembrie 2015 19:22

euro-Paulus: E o EURO-veste MINUNATA!!! Pacat ca "politicienii" au plecat în WE, ca altminteri ar fi venit în EURO-convoi sa-i pupe în koor la debarcare, cf. noului EURO-ritual-transatlantic. Cu respect, e-P

5 septembrie 2015 18:31

UNPR Aveti nevoie de oarece dezordine ? Procedati ca...nemtii ! Admiteti azilanti arabi sau...nearabi, dar oricum de religie islamica !

5 septembrie 2015 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.