Andreea Marin a arătat cu degetul spre Liana Stanciu şi spre soţul ei, Mihai, după ce, în urmă cu 4 ani, a donat bani pentru salvarea vieţii fiicei lor, Teodora.

Mărturisirea Andreei a fost făcută ieri, la filmarea emisiunii “Conferinţa de presă”, de la Antena 2, atunci când Diana Munteanu-Niculescu, moderatoarea emisiunii, a întrebat-o despre campaniile umanitare în care s-a implicat.
«Copilul trăieşte şi datorită nouă»

“Am donat din conturile noastre, în total, 10.000 de euro, 5.000 - eu şi 5.000 - soţul meu, pentru Teodora (micuţa a suferit de cancer şi a fost operată în străinătate - n.r.). Putem arăta extrasul de cont... Niciodată părinţii ei nu mi-au mulţumit, deşi copilul trăieşte şi datorită nouă....”, a spus Andreea la “Conferinţa de presă”.

"La 4 ani de la acel moment, vă spun că niciodată nu am vrut să declarăm că am donat sau nu în acel caz şi nici suma pe care am donat-o , pentru că am făcut gestul pur şi simplu, pentru a pune şi noi umărul, emoţionându-ne cazul colegilor noştri de breaslă, nu pentru a ne lăuda cu asta.... dar am văzut din nou că se reia povestea, evident cu reavoinţă, că nu am făcut nimic pentru Teodora, în general pentru alţi oameni, că doar ne implicăm în cauze umanitare doar de ochii lumii, şi cineva a menţionat în mod special cazul Teodorei, repetând ideea care a fost întreţinută de-a lungul timpului că nu am susţinut-o deloc.(...) "Integral pe LibertateaComentarii

dani Ca de obicei madam banica da cu bata-n balta! Dovada de neam-prostie mai mare, nu ne putea da. Bine ca nu ne spune ca acum sapte ani i-a dat o paine pomana unei batrane, pentru mama ei moarta, iar ingrata aia de batrana nu i-a pupat mana si nu s-a dusa la acces direct sa-i multumesca, pentru fabuloasa ei marinimie. Ca voi au fost multi, zgarciobilor avizi de publicitate, le-au multumit tuturora!!! Ce-ati fi vrut sa aduca un cetatean rom sa strige darul cum sunteti voi obisnuiti? De la zana prizelor o pomana de 5 bani plus de la consortul rom inca 5 bani si bonus o punga de bomboane sugus, doamne cum va puteti privi in oglinda?

24 octombrie 2011 10:54

Emma Mincinosi ordinari. Andreea nu a spus ca se astepta la "un multumesc", ci ca, in cei 4 ani a fost atacata de diversi cum ca nu ar fi dat nimic din banii ei. Scorpia de Liana nu a catadicsit sa spuna un simplu: "bai, femeia asta ne-a ajutat. A contribuit si ea la salvarea Teodorei." Nu. A stat pe tusa si a tacut din gura. Daca AMB ar fi dorit sa se lade, o facea la momentul respectiv. Dar acum ca tot a revenit aceasta acuzatie, mi se pare firesc sa reactionezi. NUMAI CA NU ASTEA AU FOST VORBELE EI. Ca de obicei, fituicile fac front comun si te pun intr-o lumina proasta. AMATORILOR!

23 octombrie 2011 7:42

gica Era imposibil ca nesimtita asta sa nu vorbeasca iarasi despre marile gesturi caritabile pe care le face. A mai spus cineva ca a dat, si cat a dat, pentru fica Lianei Stanciu? Daca nu o baga nimeni in seama, se baga singura. Trista faptura!

22 octombrie 2011 20:39

Mariana Mariana.Mai citeste o data articolul,Maria. Nu este vorba despre faptul ca,a vrut sa-i apara numele ,ci despre invinuirile care i s-au adus in cei 4 ani si in special ca nu a contribuit cu nimic in acest caz. Sunt curioasa,tu ce ai fi facut?

22 octombrie 2011 17:03

Maria Pai tu ai nevoie de recunostinta ? Unele persoane au donat sume importante pentru o anume cauza si nu au vrut sa le apara numele. Au preferat ANONIM. Important este sentimentul pentru care faci donatia nu sa se afle despre tine ! Imi pare rau ca asteptai multumiri , ba chiar regreti ca nu te-a bagat nimeni in seama. Sa nu fii in pielea celor car au suferit !!!

22 octombrie 2011 16:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.