Adversarii republicani ai lui Donald Trump l-au atacat imediat pe miliardar, în fruntea sondajelor pentru alegerile primare, din cauza schimbărilor sale de direcție ideologică de-a lungul anilor, joi în prima dezbatere a sezonului electoral 2016 în Statele Unite, relatează AFP.

Șapte dintre cei 17 candidați la alegerile primare au început o dezbatere după-amiază la Cleveland în Ohio (nordul SUA), în timp ce 10 dintre cei mai bine plasați în sondaje, inclusiv Donald Trump, urmau să discute separat mai târziu, la 21.00 ora locală (1.00 GMT vineri).

Dar în ciuda absenței sale fizice la această primă dezbatere, candidații nu au pierdut timpul pentru a reaminti că omul de afaceri a avut în trecut poziții apropiate democraților cu privire la avort sau necesitatea unui sistem național de sănătate publică.

"Am spus deja că Donald Trump se folosește de statutul său de celebritate mai mult decât de conservatorismul său", a declarat Rick Perry, care a fost făcut idiot de Donald Trump. "Cum poți fi candidat la învestitura republicană și să vrei un singur sistem de sănătate?".Integral pe AgerpresComentarii

BREAKING NEWS: Am aflat tocmai ca si HOMO-Baba Clinton (scroafa aia rânjita, cu ochii belitzi, mersu`legantu si par în nas, n.n., n.n.) a fost atacata de ... New York Post si urmeaza sa fie atacata si de ... Procuratura Generala a SUA!!! Ramâneti cu noi, va tinem la curent cu ultimele atacuri din SUA!!! Cu respect, Redactia-Poollii (AP, n.n.)

7 august 2015 9:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.