În ultima zi de mandat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea i-a făcut un cadou de 13 milioane de euro primarului sectorului 6, Cristian Poteraş. Fostul ministru îşi are colegiul senatorial chiar în acest sector şi ca să fie sigură că află toţi de mărinimia ei, Elena Udrea s-a lăudat pe blog cu banii daţi.

"Am semnat contracte europene de peste 20 de milioane de euro pentru Capitală în ultima zi de mandat ca ministrul al Dezvoltării". Aşa îşi începe ultima postare pe blog, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Doar că banii nu sunt ai ministerului ci provin din fonduri europene şi au fost împărţiţi între primăria Capitalei şi cea a sectorului 6.

Doar că partea leului, adică două treimi din fonduri, după cum singură recunoaşte Elena Udrea, a ajuns în sectorul în care aceasta a fost votată ca senator.

Cu cele aproape 13 milioane de euro, primarul Cristian Poteraş, va fi modernizat o parte din cartierului Militari. Mai exact vor fi reparate trotuarele de-a lungul Bulevardului Iuliu Maniu şi vor fi construite parcări şi spaţii verzi în zona Virtuţii şi Politehnicii.

Ca să nu lase totuşi impresia că l-a favorizat pe primarul sectorului 6, fostul ministru Elena Udrea mai susţine pe blog că "Ştirea cea mare este semnarea contractului de consolidare şi restaurare a Arcului de Triumf din Capitală", chiar dacă pentru asta a alocat doar şapte milioane de euro.


Comentarii

cosma_racoare Elena Udrea are o strategie de te lasa lat !! Are si activitate stiintifica bla, bla, bla : Activitatea stiintifica a Elenei Udrea: 5 Lucrări ştiinţifice şi articole în domeniul Geopoliticii si Globalizarii: - "Geopolitica Spaţiului Marea Neagră- Caucaz", Coautor - "Mediul International Si Uniune Europeana", Coautor - "Profilul Geopolitic al Bazinului Marii Negre si Caucazului", Coautor - "Perspectivele Strategice ale Regiunii Marii Negre in Viziunea S.U.A. Interesele Romanesti şi Miza Resurselor Energetice din Regiune", Autor - "Globalizarea-Concept, Dimensiuni şi Procese", Coautor ................................................................... Oare are habar E. Udrea unde se afla Caucazul :)?????????

9 februarie 2012 11:31

CONSILIER LOCAL sect.6 Hoo ! Ptruu! cu tata, ce nu cunoaste prostimea din sect.6, care s-a apucat s-o voteze pe Parasuta Udrea, este faptul ca, 1/2 din cele 13 milioane Euro, vor reveni la sursa, adica in buzunarele firmelor Cocosheshti, PDL iste, vor fi platite lucrari executate numai pe hartie ! Cine sa-l controleze pe alde Poteras, cand guvernul este re-format din borafsii mai tineri - dar mai flamanzi-, ai Basescului ?!

9 februarie 2012 11:04

livia Pentru jaful din banii publici savatsiti in continuare de infractoarea prostituata Udrea Elena raspunzatori ar trebui sa fie procurorii DNA care nu au arestat-o deja pentru toate dosarele de coruptie,inclusiv cel de spionaj economic pana acum musamalizat la ordinul teroristului international Traian BASESCU.

9 februarie 2012 10:08

RASUFLATUL MITYCA E tare faza deci daca provin de la UE ne permitim sa facem ce vrem noi cu ei daca suntem ministri ,ca doar nu provin de la contribuabilul de rand ..Cert este ca multi nu stiu sau se fac ca nu stiu ca si noi pompam anual o suma de bani la bugetul UE

9 februarie 2012 9:38

razvan Anatemo a Treia, banii nu i-a dat Udrea si nu au fost dat "lui Poteras". Au fost dati cetatenilor Sectorului 6. Ce nu ii intrebi pe oameni daca vor sa refuze banii? Pot sa iasa in strada sa protesteze, sa ceara ca banii sa fie dati, de exemplu, Sectorului 5 :-)

9 februarie 2012 9:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.